| BaiatSeriosPutinCamSexy a întrebat:

Buna seara / ziua depinde cand cititi.
As dori frumos va rog niste sfaturi despre relatii.
Am 29 de ani si nu am avut iubita niciodata, nici macar primul sarut sunt cam disperat happy
Sincer sa fiu mi-e cam frica de femei, nu prea am avut interactiuni conexe in viata mea cea trista sad
Mama imi spune ca sunt aratos si ca merit o femeie sa ma insor, eu ii zic ca nu stiu mama chiar nu stiu ce sa fac parca sunt un magnet invers la femei crying((((
Va rog doar raspunsuri serioase! :0

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| TimberWolf a răspuns:

Vad tot mai multi tineri ca se plang ca nu au relatie, incep sa cred ca e o problema generala.
Paradoxal cunosc o groaza de barbati calumea si fizic si descurareti si gatesc si fac de toate au si servici si nu au femeie dar vad o groaza de smecherasi de doi bani, bombardieri cu un bemveu care sunt pierde vara si aia au mereu femei.
Intrebarea e unde sa fie problema? parerea mea e ca femeia moderna s-a schimbat foarte mult si nu mai are valori si moralitate ci doar interese, placeri de moment.

| TimberWolf a răspuns:

Hai sa nu generalizam, sunt si femei calumea dar nu se afiseaza sau sunt luate, e normal sa nu le vezi.
Pai alea mai desucheate se afiseaza sa le vada lumea ce bengoase sunt.
Razboiul intre sexe, retelele de socializare, propagandele anti familia traditionala, au inceput sa le strice si pe alea bune din cate am vazut. Femei pe care le apreciam in trecut apar in mediul online sau pe la tv si arunca cu ura impotriva barbatilor si nu impotriva celor ce le agreseaza ci impotriva tuturor barbatilor.

| Robert2526 a răspuns:

Dupa user, esti imatur in ciuda varstei. Cand la 29 de ani ai username "baiatseriosputincamsexy" este destul de evident ca esti imatur happy
Nu o sa poti sa inveti de la cineva sa discuti cu femeile, trebuie sa iti asumi ca la inceput o sa te faci de ras si sa incepi sa abordezi femei

| Salut2023 a răspuns:

Exista carti de seducite si materiale video pe net, Bujor razvan, arta seductiei, taher sonu, carti etc