Awww 8->! Așa tânăr și implicat.
Poți face tot ceea ce dorești și ce crezi tu că e bine. Daca e prima relatie, fa o sa fie și frumoasă pentru că de asta îți cam vei aminti tot timpul. Iubirile adolescentine sunt cele mai drăguțe.
Mersi pentru raspuns, va multumesc si celorlalti. Cu placere pentru funda. Mult noroc, frate. Ma bucur ca nu ati raspuns la misto :v
Mersi! Sunt fata
Pai de ce sa nu mearga? prima iubire e cea mai frumoasa parerea mea, dar tu find la pubertate o sa simti o nevoie puternica pentru sex, ai grija sa nu ajungi in zona prieteniei
Ce gândire frumoasă și sănătoasă ai copilas, bravo! Din ce povestești îmi dau seama că tu placi fata și ai intenții bune, fara sa te gândești prea mult tu de fapt vrei sa ai la baza prietenia că sa zic așa și e foarte bine. Daca sentimentul e reciproc nu trebuie să îți faci griji pentru distanta, o să așteptați cu drag zilele până când vă veți vedea, iar în tot acest timp puteți să vorbiți pe rețelele de socializare, sa vă sunați etc. Mult curaj și fiți fericiți!
Multumesc, am sa tin cont. Mi s-a parut raspunsul de mai sus mai bun, daca as putea sa dau inca o funda. Ti-as da si tie
Stai liniștit, nu am răspuns pentru funda, am răspuns să îți fie de folos! Pupici
linarkfts întreabă: