Deci in tot acest timp, tu te-ai gandit la el, dar nu ii scrii... pentru ca? Pentru ca ce?
Scrie-i, vorbeste cu el, vezi ce mai face, nu te gandi prea mult inainte sa faci asta.
Totul o sa fie bine, te asigur ^_^
Bafta!
Si mie mi-a scris fostul fix după 2 luni, în seara de revelion ce face frumoasa, evident ca sa întors roată, dar nu l am băgat in seama, pentru ca el a renunțat la mine, cine si ar dori un Nokia când are un iPhone?
Sau ciorba reîncălzita nu are același gust, stii ce zic?
Nu.i scrie... dai pace..., eu am fost in situatia asta, doar ca eram el si in locul tau era una cu bani dar urata, am refuzat.o categoric, imi era urat sa o vad pe strada, dapai sa stau cu ea intr-o casa, deci asa faceam si eu cate o data, ii mai dadeam cate un mesaj sa vad ce mai spune, daca ma mai iubeste s.au nu, mentionez ca tipa ma iubea de cand eram la gradinita :') :') (ne dadeam amundoi cu sania, trasa de parinti care ne duceau acasa )
Poate doar ți-a făcut urare de sărbători, nu înseamnă neapărat că-ți duce și doru. Eventual dacă se mai bagă în seamă îi scrii și tu un „ce mai faci?" și vezi dacă profită de ocazie și dezvoltă conversația