Daca el nu te-a mai contactat nu are rost, daca nu isi da interesul pentru tine. Daca tinea foarte putin la tine, te suna, nu accepta foarte usor despartirea, incerca sa va impacati.
Este foarte clar.Din cate am citit eu acolo, el te place, te place chiar mult, dar cand un baiat este cu 'gasca' se schimba oarecum.Nu trebuie sa-l bagi in seama cand este cu baietii deoarece se da doar mare si tare, el fiind sufletist si alea, in realitate.Si nici tu nu esti mai pre-sus! Nu prea inteleg de ce tot te desparti de el intr-una!? El iti trimite un mesaj cu 'zi-mi ca ma iubesti' si tu,'ne despartim'.Cum crezi ca se simte el?! Gandeste-te si tu macar putin la cat de mult de place si cat sufera dar nu lasa sa se vada. Daca ar lasa sa se vada,ar fi fata, ceea ce nu este, intelegi unde bat?
Din cate vad pe la comentariile acestea, niciuna din voi nu are habar despre baieti, catusi de putin.
Buna.Am citit povestea ta, cam incurcata sa spun ba va certati ba va impacati.El pare sau vrea sa para smecher dar din ce povesteti tu eu mi-am dat seama ca doar anturajul il face asa se pare ca ii pare rau dar in acelasi timp si bine.In viata tu trebuie sa alegi cu cine vrei sa stai, parerea mea dupa atatea despartiri in povestea ta nu prea merita dcaa el nu face primul pas deloc decat iti da mesaje dar nu indrazneste sa iti spuna ca te iubeste tu de ce mai incerci sa faci iarasi un pas? pentru ca il iubesti desigur. Femeia este un suflet care sufera si se consuma iarta si iubeste, dar un barbat ce face unu la 1000 se consuma in rest ne lasa pe noi sa ne intoarcem la ei deoarece in mintea lor ne cred naive.Esti la o varsta furmoasa acum este perioada sensibila din viata ta in care te indragostesti rapid si pui suflet in relatie. Sfatul meu este sa te gandesti bine ce vrei sa faci sa nu regreti mai tarziu.Multa bafta, daca mai ai intrebari nu ezita sa ma intrebi.
Buna. in primul rand esti tanara, nu mai crede in ce spun baietii! el are 18 ani! inca nu vrea ceva serios, vrea doar sa se laude prietenilor. ar fi mai bine sa il lasi. nu se merita increderea ta in aceasta relatie. bineinteles ca ti-e dor de el, dar o sa treaca totul. ai timp sa te vezi cu mii de baieti, nu trebuie sa te opresti la unul care nu stie ce vrea. daca ii pasa de tine, nu renunta asa usor. nu mai pune suflet la orice tampit! incearca sa vorbesti cu alt baiat, sa discutati, sa iesiti impreuna si o sa vezi ca o sa-l uiti usor pe asta. pup