| Andrei34345 a întrebat:

Buna sera, am si eu o intrebare, iubita mea aproape dupa fiecare raport sexual acuza dureri abdominale, mai exact in partea dreapta sub coaste,
(Mentionez ca s-a operat de apendicita acum cativa ani) care cu timpul devin din ce in ce mai puternice ai apoi treptat inceteaza, cateodata se semte extenuata, acum 2 luni a avut o asa numita raceala la ovare, iar de luna trecuta are o secretie puternica alba, leucoree am impresia ca se numeste, care s-a optit in perioada de menstruatie, si apoi a aparut iar dar mai putin. Mereu cand facem sex folosim prezervativ, cu toate ca in timpul preludiului mai incercam si fara dar extrem de putin, si niciodara adanc, doar la intrare, dar penisul este curat de acel lichid seminal transparent. Apoi punem prezervativ si totul e perfect, dar cam la 15 minute, jumatate de ora, incep aceste dureri. Mao demult acum 3 luni abeaputea sa mearga din cauza lor. De asemenea acum ceva vreme in timpul raportului sexual ne am oprit findca au aparut niste dureri uriase, iar simptomele pareau sa fie de ruptura vaginala, dar nu a fost cazul de asa ceva. Iar tot acum o luna am facut o pauza de o sapramana si ceva, iar cand am incrput sa facem iar sex o durea atuci cand itra penisul si am incercat de 3-4 ori in zile diferite pana am putut face iar sex. Intrebarea mea este, ce ar putea sa fie cu aceste dureri? Este ea extrem de sensibila? Mentionez ca preludiul cateodata este destul de scurt iar sexul este mai agresiv de la inceput, dar vaginul este foarte bine lubrifiat. Multumec!

4 răspunsuri:
| Salazar22 a răspuns:

E foarte probabil sa aiba chist ovarian, dar asta iti poate spune sigur doar un medic ginecolog

| corbulalbrosu a răspuns:

Exte cat se poate de evident faptul ca iubita ta sufera de o anumita afectiune de natura medicala care poate fi determinata doar prin realizarea unor investigatii complexe si consultatii medicale de specialitate efectuate de catre un medic internist sau chiar si un medic ginecolog. Cel mai indicat lucru pe care-l poate face intr-o astfel de situatie este vizita medicala care nu ar mai trebui amanata deoarece in nici un caz nu se va vindeca de la sine. Sanatate!

| Violleta2022 a răspuns:

Posibil sa fie de la chisturi ovariene!
Fata trebuei sa mearga de urgenta la ginecologie, pentru ca problema luata din pripa se poate rezolva, dar daca se acutizeaza, poate ajunge la operatie si in cazuri severe, poate sa i se scoata ovarele, nemaiputand avea vreodata copii.

| Emilian65 a răspuns:

Motivele durerilor sunt: preludiul prea scurt si sex agresiv la inceput. Incercati un preludiu mai lung, iar tu fii mai bland cu ea si nu mai da in ea ca intr-un sac fara fund.