| ncs18 a întrebat:

Sexul, cum il preferati, fetelor? Lent, rapid, cu muscaturi usoare? gen. Din experienta, (si spun asta sa vad daca majoritatea raspunsurilor se potrivesc cu ce am intalnit pana acum) pot spune ca cele mai excitante zone pentru o fata sunt: gatul, soldurile, zona abdomenului, sanii, imprejurul sanilor (adica intre sani si omoplati) si nu in ultimul rand vaginul. A, sa nu uitam de trasul finut de par. Astept pareri. Multumesc! :*

4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Aici părerile sunt împărțite, fiecare cu ce-i place. Am întâlnit fete care se excitau la sărutul pe gât altele care erau complet imune la așa ceva. Cum spui și tu majoritatea zonelor erogene sunt : gâtul, sânii, abdomenul, lobul urechii, coapsele, vaginul și chiar și anusul în cazul celor dezghețate.

Iar legat de tehnică cred că depinde și de starea de spirit. La o partidă pe fugă merge rapid cu condiția să fie femeia excitată.

| NnDWtf a răspuns:

Fesele sunt zone erogene iar, daca strangi de ele, se excita.
Lor le place cum iti place si tie in mare parte, penetrare rapida, doar ca lor le place si sa le saruti usor pe gat.
Pentru o penetrare rapida, tine-o de solduri (ea peste).
PS: Tras finut de par? Eu i-am rupt parul din cap.

| Oana92 a răspuns:

Lent sau rapid? De ce nu amandoua? Mie una imi place si una si alta, depinde de zi si de cat timp am la dispozitie(stam cu parintiisad). Cu zonele erogene in principiu ai dreptate, dar daca stii cum sa atingi, fiecare cm de piele poate deveni zona erogena.

| Urpaniel a răspuns:

Unii fac sex, alţii statistici.