Stiu ca pare nebunesc...dar e foarte adevarat! Incearca sa stai cu picioarele deasupra unui pat,scaun,etc... si cu mainile pe podea, si fa flotari :Nu obosesti, pentru ca nu sunt flotari normale, dar in pozitia in care stai sani se dezvolta mult mai frumos : In fiecare zi fa macar 50. si cel mai important lucru : Nu purta sutien pana ti se formeaza! Sutienul sprijina muschiul sanului, iar cand vei fi mai in varsta [25-90ani] Ti se vor lasa sani pentu ca muschiul va fi obisnui cu un sprijin Sper ca te-am ajutat! Fundita?
Era un excercitzie pe care il faceai si iti stateau sanii ridicatzi. Eu il fac mereu acasa...
Deci pasul unu: iti apropii mainile in drept cu sanii
Pasul 2 : Iti lipesti palmele
pasul 3 : incepi sa apesi cu amble emaine pe podul palmei si tie asa 10 secunde
Apoi iei o pazua si o iei de la capat... ulte exercitzi cu mainile in dreptul sanilor Bafta
A si era o vorba din batrani care am auzit, nu stiu daca functioneaza sa iti freci snaii cu sare si cu apa
Atunci cind faci baie este bine sa dai cu apa rece sau suportabila pe sini ajuta la fermitate.
Daca vrei sa iti mai creasca sanii incearca tinctura de marar si pentru fermitate mult sport si incearca sa nu porti mereu sutien :*
# Soranna :x întreabă:
oBuburuză întreabă:
Mutubal întreabă: