| Andreixxx12 a întrebat:

Buna si Ajutorrr, am o maree problema am facut dragoste protejat cu iubita mea si dupa ce am ejaculat am mai continuat spre surprinderea mea al 2 lea numar si cand am scos penisu, pe prezervativ era un lichid alb straight facestraight face si sa nu uit iubita mea era la o zi dupa ce ii trecuse ciclul menstrual va rog HELP vreau toate raspunsurile posibile, am lasat-o insarcinata? HELPP

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

Dupa exaculare, prezervativul se schimba OBLIGATORIU! Nu se refoloseste, se umple cu apa sa vezi daca curge sau nu si dupa se arunca.Gandeste-te ca tu il ai,, plin" si continui, ea stand deasupra, normal ca se scurge sperma in afara.
Cat despre acel lichid alb, era sigur de la ea daca prezervativul nu s-a rupt sau nu a curs. Nu e insarcinata, stai linistit. Pentru a elimina insa orice dubiu, sa faca un test de sarcina la 21 de zile dupa contactul sexual si veti stii sigur.

Multa bafta!

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Greu de spus. Era intr-o perioada cu fertilitate medie si ati folosit prezervativul intr-un mod nepermis, deci nnu exista experiente anterioare suficiente pentru a se sti care este riscul

| mona a răspuns:

Lichidul de care vorbesti poate fi si de la ea dar tinand cont ca a fost prima zi de dupa menstruatie nu cred ca se pune problema unei eventuale sarcini

| Vix999 a răspuns:

Cel mai probabil lichidul e de la ea. Prezervativul nu este indicat sa fie folosit mai multe numere la rand - tine cont de asta pe viitorhappy Dar nu, de ramas insarcinata nu a ramas deoarece ovulatia de obicei incepe cam in a 13-a zi a ciclului menstrual big grin. Deci stai calm ca nu sunt problemewinking

| Cleopa a răspuns:

Posibil ca acel lichid sa fie de la prietena ta, iar daca e exact dupa menstruatie atunci posibilitatea unei sarcini are sanse mici. totusi peste o saptamana sa-si faca un test de sarcina