Pai ce menstruatie vrei sa-ti vina daca spui ca ai ciclul neregulat?
Caracteristica unui ciclu neregulat este sa vina NEREGULAT, adica cand nimeni nu stie si nu exista "trebuais a-mi vina" fiindca nimeni d epe fata pamantului nu-ti poate spune cand trebuia s avian un ciclu neregulat.
Folosete prezervativ la toate partidele sexuale si nu vei ramane gravdia!
Pai deja a trecut luna și mă gândesc să nu fie ceva rău.
Un ciclu neregulat pate veni si la 2-3 sau chiar 4 luni.
Am explicat doar, ca asta este caracsteristica unui ciclu neregulat, sa vina aleator!
Pe lumea asta sunt 2 tipuri de cicluri menstruale: REGULAT: care vine FIX la acelasi numar de zile luna de luna si NEREGULAT, care vine aleator, odata la cateva saptamani sau chiar dupa cateva luni.
Ambele tipuri de ciclu menstrual sunt normale si sanatose, doar ca cel regulat poate fi usor de tinut cu o aplicatie sau metoda calendarului, pe cand cel neregulat este imposibil sa-l poti controla sau estima, fiindca nu exista nimic pe fata pamantului care sa-l poate controla fiindca corpul tau decide momentul acnd declanseaza ovulatia si urmatoarea menstruatie.
In ce prieveste testul de sarcina, se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.
O sa iti vina menstruatia, nu iti bate capul. Ai un ciclu menstrual mai lung, nu e nimic ciudat/rau in asta
Mulțumesc pentru răspuns, dar în luna decembrie nu a venit deloc și asta mă cam sperie.
Trebuie doar sa te linistesti, o sa fie ok. Nu ai motive de teama. Se mai intampla chiar si sa sara peste o luna. Ce varsta ai?
Buna. Daca nu ai ciclu de 3 luni, sigur nu e ceva in regula. Poate să fie sarcina dar poate ca ai ceva probleme medicale. (Chist, endometrioza etc)Fa o vizita NEAPĂRAT la ginecolog(prin medicul de familie e gratis).
In acele trei luni mereu a venit chiar daca a întârziat
Am înțeles
Oricum nu e ok sa ai ciclu neregulat(indica ca ai o problema). multi zic ca e normal dar nu e. De cand eu nu mai am chist, totul e bine, ciclul imi vine cand trebuie. Poate o data pe an întârzie o zi. Deci mno. Eu zic sa mergi la un ginecolog
Sunt îngrijorata că a trecut luna decembrie și nu a venit deloc doar acea secreție albă. De obicei aveam și secreții maronii sau mai roșii uneori și cheaguri mici de sânge dar acum doar secreția asta alba
Secretiile maronii sunt la inceput sau sfarsit de ciclu(sangele se oxidează pana iese). Asta am zis numa sa nu va faceti griji. E normal, insaaaaa faptul ca fata are cheaguri din nou nu e prea ok. Ar trebui sa fie foarte rar. Doar...va rog eu sa faca vizita la ginecolog ca nu judeca nimeni poate sa mearga si singura...mai bine să vedeti care e problema
Pai daca ai facut test de sarcina corect si a iesit negativ, nu esti insarcinata.Ai putea totusi sa mergi la un ginecolog, acesta iti poate prescrie un tratament pentru a-ti regla menstruatia, sa stii si tu cand "ar trebui" sa iti vina