anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, și eu o întrebare.
Acum 4 zile am fost la prietenul meu si am făcut sex, după ce am terminat el a observat că s-a rupt prezervativul. A vorbit cu mama lui si i-a zis sa imi zică sa ma spăl cu apa si oțet acolo jos, am ajuns acasă si am făcut ce mi-a zis. In ziua urmatoare aveam simptome de vaginită dar de ieri pe lângă scurgeri am observat si puțin sânge.
Eu cred ca e ori un virus de ala ori din cauza apei cu oțet.
Deci ce poate fi?
Vreau răspuns urgeeeeent.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Exista posibilitatea ca flora vaginala sa fie grav perturbata si in acelasi timp sa fie afectata si integritatea mucoasei vaginala in urma folosirii acelei metode contraceptive ""absolut imbecile"" de a te proteja de o posibila dar improbabila sarcina. Dar este posibil ca in acelasi timp sa-ti fi fost transmisa si o infectie din cele cu transmitere sexuala. Situatia reala existenta in acest moment poate fi stabilita prin analizarea secretiei vaginale intr-un laborator de analize medicale, sau de catre un medic ginecolog in urma unei consultatii ginecologice. Si ca raspuns final : ar fi trebuit sa stii deja din moment ce ti-ai inceput viata sexuala ca sarcina se poate forma numai/doar in cele 4-5 zile care apartin de PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. In privinta posibilitatii de a ramane insarcinata, ar trebui sa fii/devii ingrijorata NUMAI in cazul in care sexul a fost intretinut intruna dintre zilele perioadei fertile a actualului ciclu menstrual. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca erai in perioada fertila, poti sa folosesti si 2 kg de otet ca tot nu mai omori nimic, ca sperma s-a dus la punct ochit, in momentul cand baiatul a ejaculat., ori tu te-ai spalat dupa cetave ore, cand ai ajuns acasa.
Ceea ce ai acum, este o micoza probabil, pentru ca ai distrus flora microbiana locala.
Da-i tmp vaginului sa se curete singur si sa se refaca.
Oricum, vei afla daca esti insarcinata peste 21 de zile, cand vei putea sa faci testul de sarcina.

| alina2k18 a răspuns:

Sa te speli cu apa si otet? Cred ca nici mamaia in 1950 nu facea asa laughing) si tot nu a avut 12 copiiwinking
Virusii nu se manifesta asa laughing
Du-te la medic pentru scurgeri si ce mai ai.
Si calculeaza daca erai in zilele fertile.