Este o schema f simpla. ii intalnesti privirea si i-o retii timp de 5 secunde si zambesti. daca te place si te vrea in mod serios, va veni la tine si te va aborda. daca nu... uita l! mai are balta peste! mai bine unulo care te vrea cu adevarat si are curajul sa recunosca asta, decat unul de care trebuie sa tragi tu ca sa mearga relatia.
Nu-mi vine sa cred cat de superficiala poti fi, ce mentalitate de balta ai pe cuvantul meu.
Asa deci, in legatura cu intrebarea ta, e foarte greu de dat un sfat daca nu iti cunosc varsta, atat a ta cat si a lui, relatia exacta cu el, si ma rog, alte detalii care par minore la prima vedere dar care fac diferenta...
Da-mi aici mai multe detalii, sau da un id de mess daca ti-e rusine de ceva ca vorbim acolo .
Fii mai explicit. ce nu ti place in raspunsul meu? ca i am zis femeii sa astepte sa fie ea curtata? nu stiu cum esti tu si cat valorezi tu o femeie care te vaneaza ea pe tine, dar barbatii pe care ii stiu eu(si stiu cativa si cunosc si studii) asteapta sa fie curtati doar daca nu sunt interesati si vor sa si bata joc de gagica. daca tot se tine de curul lui.
Uite intra in vorba cu el asta simt si eu pentru un baiat si sunt timida cand vb cu el, dar acum am prins curaj si culmea am aflat ca si lui ii plc de mine. Asa ca vorbeste cu el poate si lui ii place de tine sau puteti incepe o prietenie si dupa cine stie. Bafta