| username6636 a întrebat:

Buna si Sarbatori Fericite!
Deci, dupa cum bine stiti, tocmai am intrat in vacanta de iarna. si s-a terminat un semestru. La scoala am o colega foarte nesuferita care imi vorbeste si mie si prietenilor mei foarte urat. Cel putin cu prietenul meu are un comportament foarte urat. Cred ca ii place de el. Deci, la inceput se da la el, il lingusa, iar acum ii vorbeste urat si il loveste cand nu este atent. Intr-o pauza a venit cu o foarfeca si ne-a gaurit si mie si la doi prieteni de-ai mei hainele care le aveam puse pe spatarul scaunului. E nesimtita rau! De crede foarte inteligenta si la inceput lua numai note mari, dar acum s-a prostit. Ia numai 5, 6. si se cearta cu profesorii cand ia o nota mica. E nesimtita rau!
Acum se tot ia de mine si de prietenii mei. Vreau sa o fac sa plece din scoala asta. Dar pentru asta trebuie sa o scarbesc atat de tare, incat sa nu mai vrea sa auda de ea. Imi trebuie niste replici urate (fara cuvinte urate, dar sa fie dure), sau niste farse nesuferite. daca intelegeti ce spun, sau orice alta idee aveti, va rog si multumesc mult! (Scuzati categoria) big grin

12 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Enerveaz-o devil fa-i si tu niste farse d astea aiurite si copilaresti, iar daca nici ceilalti colegi nu o suporta, o sa te ajute, asa ca sa va razbunati, sa o duceti in culmile disperarii, poate inceteaza. Cum ar fi sa ii puneti ceva in pantofi la ora de sport, sa ii lipiti guma de mestecat scaun, sau sa i-o pui in par, sa ii pui in geanta paianjeni din jeleu, dar asa multidevil, sau sosete murdare sau de ce nu chilotidevil. Insa faceti in asa fel incat sa nu dati de gandit ca voi ati fost. Sa vada si ea cum este, iar daca tot nu se potoleste, ingoro si parasteo la diriginte, care ii va contacta pe parintii sai si o va spune, si nu situ de ce, dar asta ar fi cea mai dulce razbunare devil

| username6636 explică (pentru ascovit):

Super geniale ideile! Multumesc!

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Ce legatura are asta cu categoria "Dragoste si sex"?

| username6636 explică (pentru DirectDinBerceni92):

Daca citeai pana la capat, observai ca am scris "scuzati categoria".

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru username6636):

Pai nu mai posta aicea daca nu are legatura cu categoria.

| username6636 explică (pentru DirectDinBerceni92):

Ok, scuze, dar e cea mai vizitata categorie, si d-asta am ales sa o postez aici. Iarta-ma daca te-am deranjat cu ceva! big grin

| Blondda a răspuns:

Sa o faci sa plece din scoala nu ai cum. probabil majoritatea ti-ar sugera indiferenta, dar eu nu o fac pentru ca nici eu nu pot sa tratez cu indiferenta persoanele astea fara caracter. cand vorbeste urat, da-i replica imdiat. nu ezita sa o plesnesti, se va potoli cu timpul. succes.:*

| username6636 explică (pentru Blondda):

Multumesc :*

| Blondda a răspuns (pentru username6636):

Ai grija si nu o lasa sa te enerveze, nu te stresa si fa-o sa se simta in plus.:*

| username6636 explică (pentru Blondda):

Asa o sa fac. Multumesc mult! :*

| KidaBaa4 a răspuns:

O sati zic o tampeni care se face in clasa mea pentru o fatarolling on the floor scobestete in nas te uiti la deget si te duci siil arati ei sau ii ascunzi lucrurile sau o enervezi ff tare si dk nu merge d add la idul asta bbal_tania4

| username6636 explică (pentru KidaBaa4):

rolling on the floor. Ok, daca nu merge nimic iti dau add! Multumesc!