Enerveaz-o fa-i si tu niste farse d astea aiurite si copilaresti, iar daca nici ceilalti colegi nu o suporta, o sa te ajute, asa ca sa va razbunati, sa o duceti in culmile disperarii, poate inceteaza. Cum ar fi sa ii puneti ceva in pantofi la ora de sport, sa ii lipiti guma de mestecat scaun, sau sa i-o pui in par, sa ii pui in geanta paianjeni din jeleu, dar asa multi, sau sosete murdare sau de ce nu chiloti. Insa faceti in asa fel incat sa nu dati de gandit ca voi ati fost. Sa vada si ea cum este, iar daca tot nu se potoleste, ingoro si parasteo la diriginte, care ii va contacta pe parintii sai si o va spune, si nu situ de ce, dar asta ar fi cea mai dulce razbunare
Super geniale ideile! Multumesc!
Daca citeai pana la capat, observai ca am scris "scuzati categoria".
Pai nu mai posta aicea daca nu are legatura cu categoria.
Ok, scuze, dar e cea mai vizitata categorie, si d-asta am ales sa o postez aici. Iarta-ma daca te-am deranjat cu ceva!
Sa o faci sa plece din scoala nu ai cum. probabil majoritatea ti-ar sugera indiferenta, dar eu nu o fac pentru ca nici eu nu pot sa tratez cu indiferenta persoanele astea fara caracter. cand vorbeste urat, da-i replica imdiat. nu ezita sa o plesnesti, se va potoli cu timpul. succes.:*
Multumesc :*
Ai grija si nu o lasa sa te enerveze, nu te stresa si fa-o sa se simta in plus.:*
Asa o sa fac. Multumesc mult! :*
O sati zic o tampeni care se face in clasa mea pentru o fata scobestete in nas te uiti la deget si te duci siil arati ei sau ii ascunzi lucrurile sau o enervezi ff tare si dk nu merge d add la idul asta bbal_tania4
. Ok, daca nu merge nimic iti dau add! Multumesc!
beausingurlamasamea întreabă: