anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Si vreau un SFAT! Am o problema, desi am un prieten de ceva vreme, imi place de altcineva. Mi-am facut un id de mess fals si am intrat in vorba cu respectivul. M-am dat drept ca fiind o fata care il cunoaste de foarte mult timp.Am vorbit cu el si am aflat ca s-a casatorit recent ( relatia a fost una de f multi ani). El cunosc pe el de foarte multi ani sa specific, niciodata nu am vorbit, doar buna si atata. Cand eram mai mici el mereu mai intreba de mine, si stiu ca niciodata nu i-am fost indiferenta. El are casa si la tara si in oras, initial l-am cunoscut la tara, si apoi ulterio in oras aici il mai vad, doarece sta in zona cu prietenul meu. Si ne mai vedem si buna si atata. Niciodata nu am ramas indiferenta cand il vedeam( asta e mi rusine dar asta e adevarul). Intr-o noapte l-am visat, am facut rost de id si am vb de vreo 3 ori, conversatii ceva cam lung. Si nu i-am zis cine sunt, mi teama mi rusine. Nu stiu, el il cun din copilarie pe prietenul meu. Si mereu ne mai intersectam drumurile cand eram si cu prietenul meu. Am vb pe mess cu el si i-am zis o gramada de minciunle pentru a vedea cum gandeste. Precizez eu nu vreau sa-mi insel iubitul. Am vazut ca el e un baiat f bun si usor usor s-a increzut in mine si mi-a aratat poze cu el si sotia. Desi la inceput ma evita ca nu stia cine sunt. Mi-a zis ca niciodata nu a riscat nu si-a inselat partenera si f multe lucruri am vb. Mi-a zis ca ii este teama sa nu ii fac rau, k el ex nu a mai dat poze la nimeni, si am vb si multe intimitati. Ideea e ca as vrea sa-i zic adevaraul sa stie cine sunt si gata. Nu are ce sa-mi faca, nu poate sa se duca la prietenul meu si sa-i zic ceva sau chestii de astea. El e casatorit, si e foarte bun! As vrea sa stie totul chiar daca cand il mai vad pe strada o sa mor de rusine dar asta este. Sau sa isi faca o parere nasoala despre mine. MI-a placut cum gandeste, mi-a placut tot c am vb cu el. Si de asta as vrea sa stie toate astea. Sa fiu sincera cu el. Oare gresesc, mi-a zis ca mai vb maine, el munceste la birou are propia afacere si ca dupa o anumita ora sa nul caut, ca e cu sotia acasa. Specific nu am de gand sa ma int cu el, imi respect prietenul, el isi respecta sotia, mi-a zis ca nu ii place sa-i faca pe cei din jur sa sufere. Dar as vrea sa mai vb cu el si sa stie cine sunt. Nu stiu daca ma intelege cineva,! Dar vreau un sfat.

3 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Si, de cand practici parasutismul?

| CGA93 a răspuns:

Am inteles perfect, si mda... cam nasol. Pai ai putea sa-i spui cine esti si sa continui sa vorbesti cu el atata timp cat e ceva nevinovat. Dar la cum povestesti ce crezi despre el ai grija sa nu se ajunga la ceva mai grav si dupa aia sa iti para rau. E o vorba: mai bine sa.ti para rau pentru ceva ce nu ai facut decat pentru ceva ce ai facut. Daca intelegi ce vreau sa spun...

| Liviucu a răspuns:

Adriana, aceasta dorinta a ta nu este buna deloc! Pai gandeste-te draga mea la consecinte! S-ar putea ca si el sa te vada ca pe o fata foarte OK, asa cum si tu il vezi, si Doamne fereste ca dupa aceea sa va indragostiti reciproc unul de celalalt si nu cred ca vrei asta nu? Tine minte ce-ti spun eu acum si sa bagi la cap toata viata ta: o relatie intre un baiat si o fata de prietenie, poate fi una de prietenie, o zi, o luna, dar nu o viata! Intr-un final ori veti cadea prada sentimentelor, ori veti ajunge chiar in pat. Si-atunci el avand sotie, nu cred ca vrei acest lucru cum nici sa-ti parasesti prietenul... mmnu? happy
Sfat clar si dur dar cel mai OK: uita-l, axeaza-te pe baiatul tau, si abandoneaza orice idee, orice legatura cu el. Il vezi pe strada? Perfect, buna, ce faci, pa. Atat. Asta daca vrei sa-ti fie bine. Opreste nebunia acum pentru ca mai tarziu s-ar putea sa te doara inzecit... si sa fie prea tarziu...