Am inteles perfect, si mda... cam nasol. Pai ai putea sa-i spui cine esti si sa continui sa vorbesti cu el atata timp cat e ceva nevinovat. Dar la cum povestesti ce crezi despre el ai grija sa nu se ajunga la ceva mai grav si dupa aia sa iti para rau. E o vorba: mai bine sa.ti para rau pentru ceva ce nu ai facut decat pentru ceva ce ai facut. Daca intelegi ce vreau sa spun...
Adriana, aceasta dorinta a ta nu este buna deloc! Pai gandeste-te draga mea la consecinte! S-ar putea ca si el sa te vada ca pe o fata foarte OK, asa cum si tu il vezi, si Doamne fereste ca dupa aceea sa va indragostiti reciproc unul de celalalt si nu cred ca vrei asta nu? Tine minte ce-ti spun eu acum si sa bagi la cap toata viata ta: o relatie intre un baiat si o fata de prietenie, poate fi una de prietenie, o zi, o luna, dar nu o viata! Intr-un final ori veti cadea prada sentimentelor, ori veti ajunge chiar in pat. Si-atunci el avand sotie, nu cred ca vrei acest lucru cum nici sa-ti parasesti prietenul... mmnu?
Sfat clar si dur dar cel mai OK: uita-l, axeaza-te pe baiatul tau, si abandoneaza orice idee, orice legatura cu el. Il vezi pe strada? Perfect, buna, ce faci, pa. Atat. Asta daca vrei sa-ti fie bine. Opreste nebunia acum pentru ca mai tarziu s-ar putea sa te doara inzecit... si sa fie prea tarziu...
Bananacantareata87 întreabă: