| Iasmina08 a întrebat:

Simt ca nu mai rezist.il iubesc si nu pot sa il uit orice fac imi apare in minte, eu pentru el am fost prima iubita si totusi a lasat in urma 3ani in care va spun sincer am simtit ca am fost iubita si o fata fericita inconjurata de dragostea lui dar dintr-o data s-a rupt totul. Mi-e dor de el am incercat sa mi-l scot din minte din suflet cautand momente in care el m-a facut sa sufar pe parcursul rel noastre, dar nu am gasit un am gasit nimic, care sa ma faca sa mi-l scot din suflet.Il iubesc, vreau sa ma impac cu el dar deja au trecut 2luni de cand ne-am despartit, am mai vb dar ultima data el a vb cu o prietena comuna in care ii zicea ca el a pus capat acestei relatie si ca nu are ce sa regrete.Stiu ca m-a iubit cu adevarat dar oare chiar sa nu regrete nimic dupa 3ani? Cum sa procedez sa il fac totusi sa imi simta lipsa eu nu am mai vb cu el de 1sapt si ultima data am vb pe mess dar de atunci nu am mai intrat pe mess. Vreau sa ma impac cu el dar as vrea sa il fac pe el sa realizeze acest lucru. Oare sa fie acum confuz si de asta a zis ca nu are ce sa regrete? Nu pot sa cred ca dupa 3ani de rel nu are ce sa regrete sa treaca asa usor peste tot. Un sfat va rog? Daca nu ma mai vede o perioada oare imi va simti lipsa? Nu pot sa cred ca a uitat asa repede 3ani de rel mi se pare ciudat. Pupici.

Răspuns Câştigător
| CrazzyDoll_9353 a răspuns:

Buna. si eu am avut o relatie de 1 an jum. sa zic ca mi s-a intamplat aproapee la fel, ne despartisem, el spunea ca relatia a luat sfarsit, la inceput nu vroiam sa accept dar pana la urma mi-am dat seama ca nu pot obliga o pers sa stea cu mine.am plecat in Italia, nu am vorbit ceva vreme (alegerea mea ) iar cred, de fapt sunt sigura ca asa mmia simtit foarte mult lipsa deoarece cand m-am reintors pot spune ca era un baiat total schimbat.isi daduse seama cat ma poate iubii si cum e fara mine.

dar sa revenim la tine.

niciodata sa nu te rogi de el sau sa te umilesti in fata lui pentru ca, chiar daca te'a iubit si probabil te mai iubeste intr-o zii va profita de acest lucru.

eu zica ca cel mai bine ar fi sa nu mai vorbesti ceva vreme cu el, sa pari putin indiferenta chiar dac stiu ca iti este foarte greu.asteapta sa te caute el.

daca el nu te cauta dai un simplu sms cu " ce faci? "

nu stiu sper sa te fii ajutat cumva :-s

bafta! anunta'ma si pe mine daca se mai intampla ceva laughing

ai grija de tine :*

P. S ce varsta ai? thinking

2 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Depinde de cat de mult te-a iubit si cat de imatur este!

| EuCuTine a răspuns:

Eu zic sa ii dai cate un mesaj pe zi cu cele mai bune momente din acei 3 ani si cele mai frumoasa clipe petrecute cu el.