| gingergirl1 a întrebat:

Buna!sad Simt ca nu mai supoooort!crying
Baiatul de care imi place este cu...o buna prietena de-a meathinking
Si nu pot sa-i mai vad impreuna! Ma rog...a fost o poveste lunga!
Stiu ca o sa ziceti:"lasa-i in pace daca se plac"etc dar incerc sa nu imi mai pese.dar nu merge!
Niste sfaturi? A mai fost cineva in situatia mea?
Funda!happy

20 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

Daca ti mai mult la prietena ta decat la tip, atunci lasa-i sa fie impreuna oricat ar fi de greu. Daca totusi ti se pare foarte greu si il placi destul de mult, atunci vorbeste cu prietena ta ca relatia lor te deranjeaza, iar daca ea tine la tine o sa se desparte de el, daca nu atunci nu merita sa iti fie prietena.
Am trecut si eu si prietena mea prin asta si a contat mai mult prietenia noastra! big grin
Succes!

| gingergirl1 explică (pentru MishikiCrisy):

Chiar azi mi-a zis ca daca vreau eu poate sa se desparta de ellaughing
Dar nu mi se pare ok! De ce sa se desparta din cauza mea?!
Oricum dupa cum observ nu prea ii place de el...foarte taresad

| RaniaStill a răspuns (pentru gingergirl1):

Zice si ea la vrajeala numai crede tot ce spune dk intr-adevar iti era prietena nu se cupla cu el stiind k iti face rau si mai ales cica ei nu i place de ce o crezi si esti fraera ...pff urasc persoanele cu 2 fete! cum este prietena ta

| gingergirl1 explică (pentru RaniaStill):

Da stiu! De fapt imi este colega nu neaparat buna prietena! Bine ne intelegeam bine inainte thinking
Oricum! Mai bine ii las in pace! Mai mult de o saptamna nu le dau! A fost cu o gramada de baieti si si-a batut joc de ei! a fost cu unul 2 ore, cu altul 2 zile etc! laughing
Pe bune acum! Nu pot sa ma bag intre "marea lor iubire'' laughing
nu-i vina mea cae prost si ca lui ii plac numai c*****e tongue

| RaniaStill a răspuns (pentru gingergirl1):

Da da uite tu suferi din cauza asta pun pariu dk el era cu alta nu iti era asa de greu sad e lasa k o sa gasesti tu un baiat bun sa va placeti amandoi si sa aveti o iubire frumoasa ..mult succes :*

| MishikiCrisy a răspuns (pentru gingergirl1):

Nu se desparte din cauza ta, ci din cauza prieteniei voastre si ca tine la tine si nu vrea sa suferi. Oricum ce conteaza un baiat? Nu mai bine o prietenie stransa? big grin

| WillWright a răspuns:

happy Am fost si eu odata in situatia asta...
Te pot ajuta, daca doresti, scrie-mi in privat :*

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Este intr-adevar foarte greu sa arati ca nu iti pasa cand situatia este alta. Nu ai dat prea multe detalii. Ea stia ca tu il placi? Nu prea ai ce sa faci. Daca ai vorbit cu el si ai incercat sa ii dai de inteles ca il placi dar el a ramas nepasator nu prea vad posiilitati.

| gingergirl1 explică (pentru BlackheartQueen):

Da stia ca il plac...luna trecuta au acum 2-3 saptamani tot ma batea la cap sa ma culpleze cu el, imi zicea ca sunt rude etc...dar.
Bine, si el stia ca il plac dar nu s-a suparat, nu a zis nimic
Ma rog... poveste lunga!winking

| BlackheartQueen a răspuns (pentru gingergirl1):

Pai in cazul asta, a fost cam urat din partea ei. Asteapta si tu sa vezi cum merg lucrurile intre ei. Altceva nu cred ca poti face happy

| SuKi2KirAi1 a răspuns:

Ce situatie ...naspa straight face Tot ce pot spune e ca ar trebui sa-i spui prietenei tale despre asta. Daca iti e cu adevarat prietena nu se va supara si te va ajuta sa le accepti relatia. Totusi prin asta iti asumi un risc, caci e posibil sa respinga ideea de a-l place pe iubitul ei crezand probabil ca ai vrea sa i-l iei. este o situatie chiar naspa, exact cum am zis la inceput. Daca chiar nu sti ce sa faci, apeleaza la o alta prietena, sau, desi stiu ca ar fi putin am urat din partea ta, ai putea incerca sa te cuplezi cu un baiat sa vezi daca iti trece, daca e ceva cu adevarat, daca chiar simti ceva pentru el sau este ceva simplu si trecator... Succes

| neutrino a răspuns:

Daca esti capabila i-l furi, daca nu, poti plange pana te linistesti.

| Urpaniel a răspuns:

Îţi faci doar rău prin a nu ii ignora.

| Đεмоη a răspuns:

Stai asa..cati ani ai tu si spune-mi daca ati fost impreuna vreodata ca si ( iubiti )

| gingergirl1 explică (pentru Đεмоη):

Nu am fost impreuna, dar imi dadea cateodata semne ca ma place!

| Đεмоη a răspuns (pentru gingergirl1):

Si de ce nu ai dat un semn inapoi...vezi u..ca vorba aia ""niciodata nu e prea tarziu"" nu este adevarata..Atunci cand iti place de o persoana nu ezita si spune-i in fata ceea ce simti sa nu ajungi sa regreti ceea ce nu ai facut happy Iti pot da un sfat..care nu stiu daca te ajuta dar sper..Gaseste un alt tip si asa o sa iti fie mai usor sa nu te gandesti la el.asta este in psihicul tau. daca vrei cu adevarat poti sa treci peste happy si crede-ma ca nu te merita.deci sunt multi tipi care te-ar aprecia mai mult decat el.Succes :*

| RaniaStill a răspuns:

Daca ea stia atunci ce mai stai Fura-il laughing) despartei razbunate eu asa as fii facut,, asta nu e prietena

| RaniaStill a răspuns:

Ea stia k tie iti place de el? dk stia asta inseamna k nu e prietena cu adevarat...

| Glorya18 a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel acum sad Eu o consideram prietena mea dar se pare ca nu era asa. Stia ca imi place mult de el si totusi, acum e cu el. Ce m-a enervat cel mai mult e ca m-a mintit si acum face pe nevinovata. Ea statea cu el si il punea sa se bage cu mine in seama, stia si el ca imi place de el... poveste lunga, iar eu mi-am facut sperante ca proasta.Iar apoi mai are si tupeul sa-mi spuna,, Eu credeam ca tu esti suparata pe mine din cauza ca stau cu * si tie ti-am spus ca nu e adevarat ca stau cu el.Cred ca astfel de persoane nu pot fi numite prietene. Trebuie sa ne resemnam. Chiar nu ai ce sa faci, nici eu nu suport sa-i vad impreuna mai ales ca ea e si colega mea de clasa si trebuie sa o aud zilnic vorbind despre el sau chiar cu el la telefon.Asta e...

| dressgirl a răspuns:

Nu stiu ce sa iti spun. Eu am fost in situatia ta. doar ca fata cu care era el era o prietena nu foarte foarte apropiata, adica, vorbeam si toate cele, dar nu eram cele mai bune prietene. In fine. nu m-am bagat in relatia lor deoarece am crezut ca e mai bine asa, poate el era mai fericit cu ea decat cu mine. oricum, eu discutasem cu ea, stia ca imi place de el. Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu prietena ta, sa ii spui adevarul. cred ca trebuie sa stie. macar sa nu se mai afiseze cu el de fata cu tine, sau sa nu mai vorbeasca despre el de fata cu tine. parerea mea este ca daca este o prietena buna, va alege intre "iubire" si "cea mai buna prietena". happy Sper sa ai noroc si sa nu iti pierzi prietena, dar nici baiatul de care iti place!