| laviniabeluska11 a întrebat:

Simt că relația în care sunt e toxică. Nu îl mai simt aproape. Am suferit câteva luni și ușor ușor încep să mă detașez. Nu mai are gesturi cu mine cum era înainte și mereu e nemultumit. Nu mai simt apreciere. Nu mai are chef să facem dragoste si îmi spune că e treaba mea să îl incit. Am făcut numai eu asta în ultimul timp și am obosit. Am început sa am complexe. Uneori țipa la mine. Sunt o fire mai sensibilă. Plâng din cauza asta și mereu am avut momente când am plâns lângă el. Îl iubesc foarte mult, dar nu mai pot sta așa. Din cauza acestor discuții, am avut îndrăzneala să mă uit după un bărbat. Îmi faceam cumpărăturile intr-un market si m-am uitat după acest bărbat. Am crezut că e un amic, dar nu era acel amic. S-a întors și a văzut că mă uitam la el si mi-a zâmbit. Eu nu am făcut nimic. De atunci, mă tot urmărește prin magazin. E un tip superb, pare inteligent, arată bine. Nu am schimbat nicio vorba cu el. El lucrează acolo. A văzut că eu am pe cineva. Chestia asta durează de mai bine de o lună. Colegul lui, când mă vede, îi face semn. Mă simt aiurea pentru că nu știu ce discută ei. Aș spera că nu cred că sunt "ușoară" din moment ce m-am uitat la el atunci eu fiind într-o relație. De multe ori mă vede și încearcă să fie prin preajma mea. Nu știu dacă mă place sau ce este. Voi credeți că mă place? Oare ar putea să iasă ceva serios din treaba asta sau ar vrea doar sex? L-am studiat ceva și chiar pare un băiat serios și la locul lui, dar parcă prea frumos ca sa se uite la mine. Am început să mă subestimez, nu mă mai aranjez prea mult de când am perioada asta cu iubitul meu.

6 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Lavinia daca simti ca nu mai merge orienteaza-te spre altcineva.
In legatura cu noul barbat iti suferez sa vorbesti cateva minute cu el si asa cred ca te va invita la o cafea.
Sex vrea cu tine ca aproape orice barbat isi doreste asta.
Daca e un tip inteligent si-a dat seama ca relatia ta nu merge si ca te uiti dupa alti barbati.
Sugestia mea e sa faci un mic pas si asteapta pasul lui.
Daca ai alte intrebari scrie-mi in privat.

| Hammurabi a răspuns:

Dacă ți-ai dat seama că relația voastră nu mai funcționează, de ce mai stai cu el? Ca să generezi alte situații și mai complicate?
Ceea ce faci acum e incorect.
Desparte-te de el, iar apoi poți face ce vrei.
Nu e corect să-l folosești pentru a-ți asigura spatele până îți vei găsi tu o nouă relație.

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Dramele sunt placerile femeilor, ele in lipsa lor nu ar putea exista

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Aici ai mare dreptate.

| laviniabeluska11 explică (pentru Hammurabi):

M-am mutat de câteva luni cu el. Părinții mei au fost împotriva. Nu vreau să îmi sară în cap acum.

| Hammurabi a răspuns (pentru laviniabeluska11):

E o mare greșeală.
Părinții nu-ți vor sări în cap. Dimpotrivă. Vor aprecia că ești un om care știe ce vrea. Că ai puterea să renunți pentru a face ce e mai bine pentru viața ta.
Iar la urma urmei, nu părinții îți dictează ce să faci cu viața ta.
Ai făcut ce ai vrut când te-ai mutat cu el, la fel de bine poți face ce vrei și când pleci.