| danonino1de1capsuni a întrebat:

simteam nevoia sa povestesc ceva cuiva. La inceput, cand m-am combinat cu un baiat, dupa o luna 2 cam asa mi-a spus ca cel mai bine e sa ne despartim pentru ca sa nu sufar mai tarziu, mai bine sufar atunci si trece repede (mda vrajeala) (bine ca i-am facut o faza mai nasoala cei drept, nu inselat, ceva d comportament da' asta e alta poveste:-J ) bun... Dupaia dupa 2 -3 luni ne-am impacat iar si am stat aprox 1 luna cand mi s-a pus mie pata ca nu vorbim nu comunicam, pentru ca nu ne vedeam decat sambata, dupa ce i-am spus toate acestea m-a intrebat daca eu vreau sa punem punct. L-am intrebat daca el vrea, si dupa 15 min imi rasp "nu stiu" pai atunci m-am enervat maximlaughing si i-am spus ca nu vad nici un viitor relatiei si a raspuns ok...sa vedeti si voi ce om:-J. Nu stiu ce intrebare sa pun, poate daca am procedat corectthinking acum ma cam evitalaughing dau funda daca spuneti si voi cevawinking

5 răspunsuri:
| SpecialGirl a răspuns:

Felicitariwinking Ai procedat ft bine! Daca te iubeste te va cauta el

| 1Mihai1 a răspuns:

Îl iubeşti cu ADEVĂRAT?

| ღdiaღ a răspuns:

Ai procedat perfect.Si eu am sa povestesc ceva, cand eram mai mica mi-a placut de un baiat.Am pus-o pe prietena mea cea mai buna sa ii spuna(n-ar fi trebuit sa fac asta), dar el a fugit razand Mai tarziu(cu cateva luni), el i-a spus priete4nei mele ca ii place de ea(am murit de ciuda). Acum suntem doar prieteni, toti trei.Cam nasoala povestea.

| PrInTzEsYkA a răspuns:

Corect bv trebuie sa ii arati cine esti, daca el o sa isi ceara scuze si o sa se schimba cred ca mai merita o sansa.Succes!

| Deea_5647 a răspuns:

Daca te evita raspunde-i cu indiferenta si o sa te bage din nou in seama, bineinteles daca si tu vrei sa ma mai vorbiti daca nu lasa-l impace si cauta persoana potrivita:-)