Daca placi doua persoane la fel inseamna ca amandoua sunt la fel de frumoase.
Cum fiecare ne dorim o persoana frumoasa in viata noastra facem si greseala de a alege o persoana frumoasa fara suflet. Foarte rar gasesti un baiat frumos, cu suflet, educat.
Cum spuneam, daca placi doua persoane la fel de mult cel mai bine este sa o alegi pe cea cu sufletul mare, care stie sa se comporte frumos, etc.
Din momentul in care te-ai indragostit de o persoana inseamna ca este foarte speciala pentru tine, cand te-ai indragostit de doua persoane sunt la fel de speciale amandoua dar dintre cele doua persoane speciale trebuie sa fie una mai buna decat alta.
Alege-o pe cea buna!
Succes!
Nu parca mie niciodata nu mea placut 2 persoane odata. stie ca iubesc pe o persoana dar este alta care imi place!
Nu are cum sa iti placa de 2 baieti exact la fel de mult. Tot trebuie sa aiba unul ceva in plus care sa te faca sa il alegi pe el.
Da,chiar asta simt acum imi plac doi baieti la fel de mult, desi sunt total diferiti si nu stiu ce alegere sa fac
Da.mi-au placut 2 persoane la fel de mult dar a trebuit sa aleg.Si am facut alegerea gresita iar acum regret dar asta estedin greseli invata omu.Insa ma intreb cum ar fi fost daca as fi facut alta alegere.
Da, chiar ma aflu intr-o astfel de situatzie.dar am stat si amanalizat mai bine lucrurile si mi-am dat seama ca nu imi place la fel de mult de amn`2. adica pentru unu e doar atractie fizica, iar pentru altul e.