Vorbeste c el spune-i ca vreti sa va impacati zi-i sa iti mai dea o a doa sansa si nu va regreta. spune-i cat de mult il iubesti si ca iti pare rau ca de caum incolo vei avea grija sa te porti frumos cu el si sa il suni mai mereu:*te pup si fa ce ti-am zis va merge cu siguranta
Daca dupa chestia asta nu a putut sa te ierte inseamna ca nu te merita.
Asta nu e o mare greseala, se poate acorda o a doua sansa ca sa se repare si daca chiar tinea la tine nu te lasa pentru asa ceva. E o prostie sincer! Scuza`ma dar chiar asa e.
Bine ca nu ai ajuns prea ''dependenta'' de el... asa ca te-as sfatui sa-l lasi la o parte pentru ca nu merita dupa spusele tale [ca s`ar fi dat si la alta si el arata ca e fericit fara tine]. Incearca sa-l uiti combinandu`te cu cineva care chiar te merita sau mai bine las`o balta cu baietii pentru o perioada. Asta ramane la alegerea ta.
Acum sper sa alegi raspunsul corect pentru tine si sa intelegi ce am vrut sa-ti transmit.
Succes! .
Am patit-o si eu...nu merita... e greu dar uita-l
if u need a hug i'm here >
Pai si tu.nu crede ca numai el o sa te sune.mai trebuie si tu sati bati capul.si normal baiatu facea tot posibilul. te suna si tu nu si ink mai ai pretentii?
Eu sp ca dk ar fi tinut sincer l u, ar avea incredere in tine! NU merita asa un baiat! Si n us-ar fi dat l alta si ar fi incercat tot posibilu sa va impacati! Sper ca te-am ajutat