Fa-ti viata dupa cum stii, ai timp sa mai cunosti persoane, nu sta cu cineva care iti impune cum sa iti traiesti viata, insa iubitul tau poate fi mai conservator si precaut, si deloc doritor sa te urmeze. Eu zic sa astepti si sa porti o discutie serioasa cu amandoi sa le vezi intentiile si apoi intreaba-te pe tine ce vrei sa faci cu adevarat.
Lasa-i pe amandoi in pace, ai putea sa-i faci sa sufere cu imaturitatea ta. poti experimenta cat vrei atat timp cat nu implici alti oameni si sentimentele lor. Sau spune-le amandorura: nu ma implic, doar ma joc, sa nu investiti sentimente fiindca nu sunt in situatia sa le merit.
Brigaela, am cerut un sfat, nu remarci de genu "imaturitatea ta" ...deduc singura asta!
Deci te-ai culcat cu amandoi si acum nu stii pe care il placi sau cum? ca nu am inteles?
Nu stiu ce sa fac si cum sa procedez, sa las in urma 9 luni si sa incep ceva nou dar diferit sau sa continui cele 9 luni?
Brigaela, am cerut un sfat, nu remarci de genu "imaturitatea ta" ...deduc singura asta! Nu stiu ce sa fac si cum sa procedez, sa las in urma 9 luni si sa incep ceva nou dar diferit sau sa continui cele 9 luni?
Sa-i lasi pe amandoi in pace, fiindca nu ai ce sa le oferi si e pacat sa le pierzi timpul aiurea.
Părerea mea este că trebuie să îl primeşti cu braţele deschise pe cel ce este mai apropiat ca şi caracter, şi celuilalt să îi spui frumos cum merg lucrurile între voi. Dacă nici asta nu merge, ia-ţi o nouă identitate.
Mutubal întreabă: