| FetitaUnuiBaietel a întrebat:

sint de trei luni cu un baiat...si inca nu am avut primul sarut.Ne iubim enorm de mult, si in aceste trei luni nu s-a ivit nici o cearta, spre deosebire de alte relatii pe care le-am avut si spre deosebire de alte cupluri care se cearta in fiecare 2 zile.Ne iubim, dar cind prietenele mele imi povestesc cum a fost primul sarut, si cind eu le spun ca la noi in 3 luni inca nu a fost primul sarut, nici nu le vine a crede.Sincer nici mie.Ne tinem de miina ne cuprindem intotdeauna sintem impreuna dar...nu ne-am sarutat niciodata.De la un timp chiar eu vreau sa il sarut, am niste momente in care chiar vreau sa il sarut. Dar nu pot.Si totusi cred ca baiatul ar trebui sa faca primul pas.Si de cite ori ma condus acasa, si nu a facut-o.Stiu ca ma iubeste simt asta si cred ca si el ar vrea sa o faca, dar nu stiu ce il opreste deseara trebuie sa ma intilnesc cu el. Dati-mi niste sfaturi.Si credeti ca e normal? Il iubesc, si nu vreau sa il dezamagesc

Răspuns Câştigător
| BlooyGirl a răspuns:

Uite si sora mea mai mica a trecut prin asta si i-am dat toate revistele pentru fete, toate sfaturile, sa puna mama pe el, sa se impiedice intentionat, dar stii cea facut? Cand a conduso acasa inainte sasi ia ramas bun i-a zis direct:"angryca sa nu zic numele), uite suntem impreuna de camd vreo 3 saptamani, vrei sa ma saruti acum sau deloc?" Iar tipu a sarutat imediat si acum sunt impreuna. Poate prinzi si tu curaj si faci la fel, poate o sati meargawinking
Bafta

9 răspunsuri:
| XK a răspuns:

Voi mai mult de 13ani nu aveti straight face

Totusi, nu sunt aici sa te critic, asa ca daca nu face el primul pas, fa-l tu. Poate este mai timid, poate crede ca nu vrei, nu poti sa stii ce gandeste. Daca faci tu primul pas, sigur te va aprecia si mai multwinking

| agentulagent a răspuns:

Ia sai saruta-l tu daca el nu face acest pas. Nu este obligatoriu sa faca baiatul primul pas. Lasa timiditatea la o parte si saruta-l fara probleme. Bafta mare la primul sarut

| DeNNysyK a răspuns:

Fa tu primul pas nu mai astepta. Baieti din ziua de astazi nu mai sunt cum erau, sunt mai timizi si asteapta ca ei sa fie curtati. Si daca chiar nu ai curajul sa l saruti spune-i cev de genul "nu ti se pare ciudat ca noi avem 3 luni impreuna si nu am avut primul sarut inca?"... Încearca una din astea doua si eu zic ca nu ai sa dai gresi. Mult NOROC! astept raspuns daca a functionat TE ROG! fundabig grinbig grinlove strucklove struck...:X:X:

| ignore a răspuns:

Daca nu ai curaj sa il pupi tuh. macar pupal pe buzebig grin.

| Acadeeeaa a răspuns:

Ba am aceeasi chestiestraight face.
Nu puteam nici eu.

| darkbloodanya a răspuns:

Stiu cum gandesti, baiatul trebuie sa faca primul pas, dar lucrurile au evoluat, suntem niste fete puternice si independente asa ca discutati problema, poate ca si el s-a gandit dar nu stie cum sa actioneze ca sa nu te supere. Vorbiti si spune-i ce simti. Daca te iubeste va intelegesi probabil se va lasa cu pupici.

Răspuns utilizator avertizat
| SeNoRiTta a răspuns:

rolling on the floor) doaamne ce oameni

| dindu a răspuns:

Sunteti ambii timizi happy. deja 3 luni? foarte frumos dar daca el nu face primul pas poti cu incredere sa il faci tu.cand simti ca e un loc potrivit si e tacere.uitate in ochii lui apropiete si simtiti pasiunea happy. bafta smug. fundita?big grin