BUna,pai daca el are placerea si isi permite sa iti faca cadouri de ce sa te simti prost sau sa il refuzi? Multe fete si-ar dori sa aiba un prieten atent care sa se comporte frumos, Desigur ca cel mai important e sa te iubeasca si sa te respecte, dar daca iti face cadouri bucura-te.Nu cred ca se simte nevoit pentru ca daca vrea iti da dau nu,nu. Poate ca se simte el fericit cand te vede zambind si doreste sa iti faca surprize ca sa iti arate cat de mult insemni pentru el,nu ii lua aceasta bucurie, pentru ca atunci cand daruiesti pers. iubite un cadou din inima, esti parca mai fericit decat atunci cand primesti.Ai putea si tu sa ii iei cate un cadou in fct.de cum iti permiti,uneori, sa vada ca si tie iti pasa de el si esti atenta cu el, desi normal ca cel mai important lucru e iubirea care vi-o oferiti unul altuia.
Spune-i asta intr-un mod frumos.nu gen :"ba nu-mi mai face cadouri ca nu-mi place". Spune-i la fel de frumos cum ai spus si aici... Spune-i ca pentru tine e important sa te iubeasca si doar atat si ca il iubesti pentru ceea ce este nu pentru cadourile pe care ti le face.
Sper ca ti-am fost de ajutor! Te pup!:*:*
irinutza_8581 întreabă: