Ai noroc sa ai un asa baiat langa tine, in locul tau i-as oferi tot ce vizeasa (bineinteles ce se poate, nu luna de pe cer)...si gesturile lui cu cadourile, eu consider ca el prin aceasta metoda doreste sa isi exteriorizeze sentimentel de iubire fata de tine.Ar trebui sa te bucuri... Unele fete nu primesc asa ceva nici dupa ani de relatie.
Gandeste-te ca tu pentru el esti o persoana speciala si consider ca l-ai rani daca i-ai spune sa se opreasca cu aceste atentii.
Este decizia lui.
Succes, sper ca ti-am fost de folos...
Nu ii spune nimic. Daca iti cumpara mereu cadouri inseamna ca ii face placere
Nu ii strica placerea. Pup:*
Esti norocoasa daca e chiar asa cum il descrii tu. spune-i exact ce ai scris tu mai spus:ca il iubesti pentru ceea ce este el,pentru sufletul lui bun, si spune-i ca nu ai nevoie de cadouri, ca nu ai nevoie decat de el si de dragostea lui.ca nu e nevoie sa-ti cumpere cadouri(poate doar la ocazii mai speciale sau la ziua ta de nastere) si cu tu vrei doar sa te iubeasca si sa-si arate dragostea prin gesturi simple(sa te imbratiseze cand esti suparata,sa te faca sa razi cand iti vine sa plangi,sa te sarute,sa te tina de mana...). daca e atat de bun cum l-ai descris si nu e ca ceilalti baieti, atunci, cu siguranta va intelege si va renunta la cadouri inutile.
Si ce pot face eu pentru tine sa ii fur averea din casa asa nu iti mai cumpara cadouri sau ai alt plan?
Pai spune-i cu calm s cat mai finut asa"uite, eu te iubesc foarte mult si stiu ca si tu ma iubesti.dar nu am nevoie de cadouri a sa o dovedesti! nu mai cheltui banii degeaba.nu spun ca nu imi plac, le ador dar ma simt eu cumva ca tot timpul imi iei cate ceva!"si vezi ce zice.asta e doar o idee.incearca sa mai spui si din inima ce iti vine pe moment! bafta!
Spune-i ca tuh stai cu el pentru el nu pentru cadouri(Daca asta te face s te simti mai bine). dar daca el tot iti cumpara inseamna ca o face din placere nu din obligatie.
AlexEjmecheru întreabă: