| FetitaUnuiBaietel a întrebat:

sint foarte dezamagita de prietenul meu.Nustiu ce sa fac.Trebuie sa iau o decizie importanta pentru mine, dar nu stiu care.Sa incepem.

M-a mintit, nu rau dar oricum m-a mintit.Noi doi avem un prieten comun.Pe prietenul meu il cheama Andrei, iar pe prietenul nostru comun il cheama Vitalie.Ieri l-am intrebat pe iubitul meu daca ii stie parola lui Vitalie, dar el a spus nu.Eu il intreb, atunci de unde a intrat Vitalie pe mess?(Vitalie nu are net inca) Si el a spus ca nu stie.Astazi la scoala il intreb pe Vitalie cine ii stie parola si Vitalie a spus ca Andrei intr-adevar ii stie parola.

Atunci eu l-am mai intrebat odata pe Andrei si el a spus ca nu e adevarat, eu l-am mai intrebat si el intr-un sfirsit a spusa o stiu, da ce?

M-a mintit

Si nu imi convine asta Ce se intimpla daca imi spunea adevarul? Eu cu el intotdeauna sint sincera, dar el se pare ca nu,

Acum as vrea sa ii dau papucii chiar daca doare

Voi ce credeti?

3 răspunsuri:
| tabittha a răspuns:

Daca simti ca nu poti trece peste asta si ca nu-l mai privesti cu aceiasi ochi, lasa-l. Insa sa stii ca in general baietii mai ascund lucruri, rar cand sunt sincer 100% cum poate fi o fata. In cazul acesta poate e gelos si nu vrea sa vb cu altcineva, cine stie. Dar tu l-ai intrebat care este motivul minciunii?

| bia0000 a răspuns:

Asta este o prostie ...sa te desparti ca nu ti a zis o parola...si in plus la ce ti trebuia tie parola altui baiat?

| FetitaUnuiBaietel explică:

Nu l-am intrebatsad