Pai nu ai de ce sa te jenezi, dupa 1 an jumate altii sunt casatoriti cu un copil asa ca nu e nici devreme si e de presupus ca deja va cunoasteti f bine incat sa faci asta, nu trebuie sa existe frica si rusine intre voi, nu pe asta se bazeaza o relatie si nu poate merge mai departe, sa ajungeti la un alt nivel, tu trebuie doar sa vrei si sa-l iubesti si ai sa vezi cum nu te mai gandesti la frica, rusine, etc.
Ţi-e frică pentru că nu eşti pregătită când nu-ţi va fi frică va însemna că eşti pregătită să treci pasul următor.
T.
Nu ne-ai spus cati ani ai tu, pentru ca si asta conteaza. Daca esti mai mica de 18 ani, nu ar fi prea indicat.
Daca iti este frica si rusine inseamna ca nu esti pregatita. Daca te hotarasti, ai grija sa te protejezi pentru a nu avea mai tarziu probleme sau surprize neplacute.
Mai asteapta.cand va fi va fi...si daca va fi atunci si frica a disparut, daca esti cu el de un an juma.mai sta ceva timp cu tine si fara...
Pai daca tot vrea sa faca dragoste cu tine vorbeste cu el sa mai aibe rabdare ca inca poate nu e momentul oportun ca sa faci o greseala ce poate fi regretata mai tarziu spune-i sa mai astepte stii vorba aia din batrani "CU RABDAREA TRECI SI MAREA" asta e parerea mea daca vrei sa o iei in considerare ia-o daca nu nu tu alegi e problema ta eu sper sa iti fiu de mare ajutor.
Va multumesc
voi tine cont si de parerile voastre si cred ca imi vor fi folositoare.Apropo...am 17 ani si el 18 :p