Nu e nimic rau ca a plecat. comportat-te ca si inainte. crede-ma ca e mai bine sa vina lucrurile de la sine decat sa fai ceva doar de dragu' ca odata si odata trebuie facute.
Sarutu vine tot cand nu te astepti, lasa lucrurile sa decurga de la sine si in legatura baiatu asta...se pare ca nu vrea sa profite de tine de aceia o lasa mai incet.
Sarutul vine cand va iubiti cu adevarat si daca le aratati si prietenilor vostri ca sunteti impreuna inseamna ca te iubeste mai ales ca noi baieti nu prea aratam asta din cauza ca daca le spunem prietenilor "ba sebi sunt cu alexandra si o iubesc"(personaje alese la intamplare ) el incepe sa rada ca iubesc o fata asa am patit si eu din cauza prietenilor n-am mai bagat-o in seama pana s-a despartit de mine dar asteapta sarutul o sa vina incurand daca ai putea sa aranjezi ceva romantic lumanari petale de trandafiri etc... MULT SUCCES!
Pairimul sarut a fost ciudat, m-am simtit de parca totul e altfel...eram indragostita.Primul pas la facut mai mult el, mie fiindu-mi teama...Dar in cazul tau puteti astepta putin, macar pana la 15 ani.eram impreuna de 6 luni.Voi doi puteti astepta inca putin, macar inca 2 luni, 3 luni. FUNDA?
Pff.primul meu sarut a fost la 14 ani, cu un tip de 17, in prima seara cand m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. A fost foartee naspaa, pentru ca eu nu mai sarutasem inainte si nici nu prea aveam sentimente pentru el. Plus ca nu ma asteptam sa fie asa de curand