Nu-l poti uita, este probabil prima oara cand te indragostesti si acum te invinuiesti singura pentru comportmentul tau.
Eu zic sa accepti ca timpul nu se mai intoarce si ca o sansa nu e intotdeauna pierduta ci doar amanata, pana la momentul potrivit.
Asteapta pana in iulie cand va veni, pentru orice declaratie pe care ai vrea sa i-o faci sau pentru orice sarut sau imbratisare.Pentru ca daca i le oferi de pe acum,se va linisti si nu va mai fi interesat,nu uita ca el a plecat framantat de ideea ca tu esti complet indiferenta in ce il priveste, nu te poti schimba brusc!
Acum cauta sa mentii doar atmosfera buna dintre voi, vorbeste-i, bucura-te ca e bine si ii merge bine si lasa-l sa reactioneze cum crede de cuviinta.
Pana in iulie nu poti sa decizi nimic, doar sa-l astepti si sa te gandesti ce ii vei spune atunci.
E indecis. Nu-l mai căuta tu, lasă-l pe el dacă vrea întradevăr să te aibă.
Baiatul ala a incercat toate strategiile posibile ca sa iti trezeasca interesul : s-a dat la tine, ti-a facut toate mofturile, si-a deschis sufletul in fata ta, a incercat sa te faca geloasa, a incercat sa fie indiferent... si tu nimic! Si cel mai absurd e ca tu il placi, dar taci!
Are si el orgoliu, are limite, e om! Nu pricep de ce esti asa de rece cu el, are un trecut mai patat, dar e trecut, toti am facut greseli in viata noastra.
Incearca sa faci si tu un pas spre el si sa ii spui adevarul, spune-i ce ne-ai spus si noua. Fa si tu ceva pentru voi...el a facut enorm!
Faptul ca ai fost foarte precauta, pana la indiferenta fata de el, atata timp, inseamna ca nu erai pregatita sa ai o relatie cu el.Iti placea ca iti acorda atata atentie si acum iti lipseste acest lucru.
Nu ai de ce sa suferi atat, deoarece tu nu ai facut decat sa-ti aperi sentimentele, ai fost precauta, stiind trecutul lui.Sigur,unele persoane,se pot schimba(dar sunt unele sutuatii,bautura,droguri,violenta verbala si fizica, prostiturie, in care eu, personal nu cred ca poate interveni o schimbare si decat sa stai cu gandul ca se poate apuca din nou, mai bine...nu).
In cazul in care,vei avea o discutie cu el,asa cum vrei tu in luna iulie,atunci poti sa te hotarasti.Dar tine cont, ca departarea, in relatii de prietenie/iubire, nu este buna de loc, mai ale in ceea ce ai priveste pe baieti.
Buna! Se comporta asa pentru ca a fost ranit de respingerea ta, iar acum ii este frica sa nu se mai intample din nou. Spune-i ce simti pana nu-l pierzi, nu poate astepta dupa tine la infinit. Daca nu spui ce simti, el n-are de unde sa stie, nu poate ghicii ce simti ori gandesti. Zic ca merita sa investesti sentiment, pare un baiat bun care tine la tine.