anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,sint intr-o situatie ca nu stiu ce sa fac.

Deci am avut o relatie cu un baiat cu 2 luni mai mic ca mine care il chema Radu, relatia noastra a durat 11 luni.In acele 11 luni el de citeva ori a incercat sa fie si cu alte fete impreuna.Dar eu il iubeam si mereu il iertam pentru ca el tot cu mine vroia sa fie.A procedat cu mine urit si mi-a demonstrat de multe ori ca nu ma iubea, dar problema era ca el nu stia ce vrea.Nu stia cu cine vrea sa fie.Eu am asteptat mult ca el sa se schimbe dar nu am rezistat mult asa ca pe 31 august i-am spus ca totul se termina aici motivul fiind scoala, si ca nu am timp de relatii si dragoste.(cu toate ca motivul era altul: infidelitatea lui) el a spus: ok daca asa ai decis fie cum zici. Eu mi-am pastrat zimbetul pe buze in fata lui dar cind ajungeam acasa plingeam de rupeam pamintul.Pentru ca m-a durut tot ce a facut el.Peste o luna in octombrie el mi-a propus sa fim doar prieteni, dar eu am refuzat pentru ca il uram pentru tot ce mi-a facut.Nici nu doream sa il ascult. Dupa aia am plecat pe 2 saptamini in vacanta la bunici si am intilnit un baiat care m-a facut sa uit totul si m-a facut in acele 2 saptamini FERICITA.Dar din pacate cind m-am intors acasa am incetat sa mai tinem legatura.Deja pe Radu il uitasem.Cu el nu m-am mai vazut 4 luni decind ne-am despartit, el nu mai esea prin oras pentru ca are mult de invatat.Prietenii lui spun ca decind ne-am despartit el s-a schimbat mult, adica in rau.Si iata ca vinerea asta eram in club cu prietenele si la un moment dat a aparut si Radu.A stat cu noi in gasca pentru ca avem prieteni comuni.Eu nu i-am atras atentia, nu am vorbit deloc cu el si nici macar nu ma uitam in partea lui.Si iata ca eri primesc un mesaj pe telefon de la el, in care el a spus multe dar eu ma voi spune cel mai important

"Salut, nici nu stiu cu ce sa incep.In ultima vreme mi s-a cam facut dor de tine.Cred ca nu sunt in stare sa uit ceea ce a durat atit de mult.Problema e ca nu am stiut sa pretuiesc ce am avut.Eu te inteleg ca ti-a fost greu sa-mi ierti toate scenele mele, dar nu va mai fi asta iti promit.Trebuie sa intelegi ca nu am vazut in nici o fata ceea ce am vazut in tine. Vreau sa stii ca te iubesc si vreau sa simti si tu asta.Nu zic ca nu sunt vinovat dar de abia acum am inceput sa inteleg ca nu pot fara tine...hai sa uitam trecutul si sa incepem de la inceput. Vreau doar o sansa si atit"

Deci nu stiu ce sa fac.Deja nu simt ce am simtit pentru el atunci.Atunci il iubeam enorm de mult.Acum simt o oarecare simpatie.Intr-un fel ma atrage, si mii interesant cum va fi de data asta.Dar mai am o idee, sa accept si sa procedez si eu cum a procedat el cu mine.Intrun fel sa ma razbun.

Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Perfectu a răspuns:

Numai raspunsuri deochate vad...laughing.Asa sa incep eu acum.Din ce am citit tu vrei doar sa pari ca nu il iubesti dar...nu prea merge asa cu dragostea, nu poti sa-i comanzi.Mi se intampla si mie.Nu exista perfectiunea intruchipata, te face foarte mult sa suferi, eu nu suport sa vad o fata cum suferasad.Eu zic sa il lasi in pace ori sa mai stai cu el si sa vezi ce are de gand.Iti urez mult noroc! Sper sa iei decizia corectawinking

5 răspunsuri:
| Simonaaaaa a răspuns:

Spune-i sa iti demonstreze cat de mult tine la tine dar fara sa fiti impreuna. Si daca nu iti arata asta, PRIN FAPTE ii spui pa pa, te pup!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Degeaba vă veți împăca, nu va mai fi ca mai demult.
Încearcă să-i explici că numai simți nimic pentru el.
Toate acele "scene", s-ar putea repeta, pentru că caracterul oamenilor nu se schimbă.
Și nu te răzbuna! Dumnezeu va avea grijă să plătească pentru că te-a făcut să suferi!
Ai grijă! Sărbători fericite!

| soricelulRulz a răspuns:

Nu sunt o experta dar dau si eu cu presupusul, sti chestia aia "un baiat care iubeste cu adevarat o fata nu va fi niciodata in stare sa o insele". la tine nu a fost numai o data......este adevarat toti meritam inca o sansa. daca tu il mai iubesti mai incearcati o data se vede ca ii pare rau adica ar fi pacat sa"aruncati la gunoi" 11 luni dar ai grija, fi mai prudenta, nu mai pune atata suflet in relatie de data asta doar daca vezi ca cu adevarat s-a schimbat
Bafta
Si apropo Craciun Fericit!

| DDii a răspuns:

Tu nu trebuie sa fii ca el, nu te razbuna din ce am citit, nu e chiar genu tau, sa te razbuni. Trebuie sa ii spui ca acum e prea tarziu, si daca o sa te impaci cu el sunt sigura ca o sa te faca sa suferi din nou. ai grija ce faci, sunt sentimentele tale la mijloc. Bafta!winking

| SaNduu a răspuns:

Depinde ce simti pentru el. Daca inca il mai iubesti merita sai dai o a doua sansa, iar daca iarasi nu iti va acorda atentie dai papucii.