Numai raspunsuri deochate vad....Asa sa incep eu acum.Din ce am citit tu vrei doar sa pari ca nu il iubesti dar...nu prea merge asa cu dragostea, nu poti sa-i comanzi.Mi se intampla si mie.Nu exista perfectiunea intruchipata, te face foarte mult sa suferi, eu nu suport sa vad o fata cum sufera.Eu zic sa il lasi in pace ori sa mai stai cu el si sa vezi ce are de gand.Iti urez mult noroc! Sper sa iei decizia corecta
Spune-i sa iti demonstreze cat de mult tine la tine dar fara sa fiti impreuna. Si daca nu iti arata asta, PRIN FAPTE ii spui pa pa, te pup!
Degeaba vă veți împăca, nu va mai fi ca mai demult.
Încearcă să-i explici că numai simți nimic pentru el.
Toate acele "scene", s-ar putea repeta, pentru că caracterul oamenilor nu se schimbă.
Și nu te răzbuna! Dumnezeu va avea grijă să plătească pentru că te-a făcut să suferi!
Ai grijă! Sărbători fericite!
Nu sunt o experta dar dau si eu cu presupusul, sti chestia aia "un baiat care iubeste cu adevarat o fata nu va fi niciodata in stare sa o insele". la tine nu a fost numai o data......este adevarat toti meritam inca o sansa. daca tu il mai iubesti mai incearcati o data se vede ca ii pare rau adica ar fi pacat sa"aruncati la gunoi" 11 luni dar ai grija, fi mai prudenta, nu mai pune atata suflet in relatie de data asta doar daca vezi ca cu adevarat s-a schimbat
Bafta
Si apropo Craciun Fericit!
Tu nu trebuie sa fii ca el, nu te razbuna din ce am citit, nu e chiar genu tau, sa te razbuni. Trebuie sa ii spui ca acum e prea tarziu, si daca o sa te impaci cu el sunt sigura ca o sa te faca sa suferi din nou. ai grija ce faci, sunt sentimentele tale la mijloc. Bafta!
Depinde ce simti pentru el. Daca inca il mai iubesti merita sai dai o a doua sansa, iar daca iarasi nu iti va acorda atentie dai papucii.
lenacika01 întreabă: