Eu cred ca e vina ta, baiatul te-a placut mult de-a stat dupa fundul tau 1 an de zile, nu cred ca daca voia sa faca sex cu tine se mai tinea atata de tine! Acum el s-a saturat, a inteles in sfarsit ca nu il placi, mai ales dupa faza cu sexul, sexul e chiar normal! Eu zic sa il suni si sa va impacati, sa ii faci o surpriza, poate o partida de sex, ar cam merita.
Te admir, esti deosebita prin faptul ca nu cedezi asa usor.Toate sar ca iepuroaicele una, doua pe primul baiat care le da atentie si dupa se plang ca sufera din dragoste...Dar tu nu esti asa.Chiar faptul ca pareai inabordabila l-a facut sa se tina atat de relatia asta.
In fine, daca il iubesti viziteaza-l inapoi si cere sa va impaca-ti.Deja e orgoliu dus la extrem, daca stii ca tii la cineva care si el la radul lui te apreciaza si totusi te dai indiferenta. In privinta glumelor cu conotatie obscena, ar trebui sa precizezi, daca tot vorbiti deschis, ca nu te apuci de asta cel putin, in viitorul apropiat, si spune-i sa faca un compromis si sa inceteze.Pana la urma din asta sunt facute relatiile din compromisuri...El te iubeste mult se pare, daca te-a asteptat atata Ai lua o decizie gresita daca nu te-ai impaca cu el, nu vezi ca a ametit de tot crede ca se face geloasa prin intermediul prietenei tale
E innebunit sa te intorci la el Te sfatuiesc sa faci asta.
Cam prostuta tu aşa, orgolioasă de fapt. Cum dracu să nu reactionezi de loc? Părerea mea este că TU ai greşit, probabil se da la prietena ta să te facă geloasă, mă rog. Dată viitoare fi mai mătură! Numai ai 13 ani, ai aproape 18 ani! Nu te mai feri de subiecte de genul, şi măcar fa-l să creadă că a găsit persoană perfectă, după o să îţi simtă lipsa. Mta baftă.
In primul rand eu nu cred ca il iubesti pentru ca sub e prea complicat de abordat.in al doilea rand, voi ati avut o relatie platonica.ori o transformi intruna serioasa, ori te desparti definitiv...ori e alba ori e neagra.gri n are cum sa fie! succes!
După părerea mea, ai reacționat bine. Atâta timp cât tu nu ești de acord cu subiectul ăsta, el putea înțelege fără probleme. Iar faptul că o caută pe prietena ta, e să te facă geloasă. Tratează-l cu indiferență. și nu îl mai căuta, nu are rost.