Am luat cunostinta de problemele tale de viata. Asteapta alt tren, pe cele favorabile le-ai pierdut. Sentimentele pot veni in timp, sau nu.
Sfatul meu e sa nu fii cu niciunul din ei.
"Baiatul rau" nu ar fi trebuit sa vorbeasca urat cu tine. Cine iubeste cu adevarat nu face asa ceva. Eu ti-as fi spus la despartire ceva in genul te iubesc dar ca nu mai pot continua asa, de acum incolo o sa imi vad de viata mea si ca iti multumesc pentru putinele clipe frumoase si pentru sperantele si visele pe care mi le-am facut in legatura cu tine.
Nu conta pe faptul ca sentimentele tale vor veni cu timpul. Cand sentimentele lui se vor schimba (dragostea asta cu goluri in stomac si nod in gat de acum se transforma cu timpul in ceva mai calm, mai profund), baiatul bun poate avea resentimente pentru felul cum a fost tratat acum (din punct de vedere sentimental lui nu ii este de loc bine acolo unde este, numai daca ai locuit printre straini poti sa stii cat de rau este sa nu ai pe nimeni), increderea lui in tine nu mai e ce a fost (presupun ca ati avut o relatie in faza incipienta, apoi l-ai lasat pentru altcineva).
Apoi este recunoscut faptul ca dupa o mare deceptie in dragoste, una sau doua relatii te ajuta sa te vindeci, dar nu tin.
Intr-o prima etapa ajuta-te cu prietenele tale, gaseste-ti o preocupare, ocupa-ti timpul, incearca sa stai singura cat mai putin. Apoi, cand esti un pic mai bine emotional, gaseste-ti alt baiat care sa stea cu tine, nu sa umble pe coclauri.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Depinde ce fel de relatie iti doresti. Daca cel din Franta zici ca e baiat rau si a mai vorbit si foarte urat, nu ai ce regreta, nu are de ce sa iti fie dor de el. Cel din Germania pare ok. Daca va intelegeti bine si te poti baza pe el, daca te asculta si se poarta bine, e de preferat sa continui relatia cu el.
Sentimentele nu vin cu timpul. Ele exista sau nu... Inainte sa-i dai o sansa ai putea sa-i arati un pic de interes, sa-l cunosti mai bine, sa vezi daca va potriviti. Dar fii sincera cu el si spune-i ca ai sentimente pentru cineva. Daca intrii intr-o relatie cu minciuni, nu va functiona niciodata. In cazul in care tine cu adevarat la tine, va accepta sa iti fie alaturi pana vei descoperi ce-ti doresti si, poate cunoscandu-l se va infiripa ceva intre voi