Oferei ceva ce nu poti cumpara cu bani, daca nu crezi ca esti nepriceputa, ofera-i iubirea de care are nevoie.
Ceva semnificativ ar trebui sa-i cumperi si tu. Nu ceva scump sau mare. Cum adica cum sa reactionezi cand iti va da cadoul? Ii spui un multumesc dulce si il pupi pe obraz sau pe buze depinde in ce stadiu sunteti. Nu ai de unde sti daca relatia va fi de durata sau nu. Trebuie sa mai astepti sa vezi ce se intampla, cum va intelegeti etc. Daca iti doreste o relatie de lunga durata asta nu inseamna ca trebuie sa se grabeasca acum. Bafta! Scuze daca am greseli.
Sunt atat de confuza...pana la urma cati ani ai? In celelalte intrebari care le-ai pus ai scris ca ai 13, 16, 14...la urma urmei cati ai?
Eu am 14 ani,(nu demult am implinit) atunci cind am scris ca am 16 ani, intrebarea nu a fost din partea mea, cea mai buna prietena a mea are 16 ani, nu are net si vine la mine si se foloseste de contul meu.Cred ca ai inteles
O greseala a fost ca prietenul lui nu a trebuit sati dezvaluie secretul si atunci aveareactia sa vie de la tine insuti pe neasteptate. uimeshtete de cadou si fii multumita ca vrea sati atraga atentia si mai mult...succes
Lasa sa vina totul de la sine, ai incredere in tine si totul va fi bine, tu ai sa fii fericita si entuziasmata si ai sa te " blochezi " putin daca poti spune asa dar va fi bine, accepta-i cadoul si multumeste-i cu un sarut sau ceva de genul, ai incredere in tine!
anonim_4396 întreabă:
MaximAnaMaria întreabă: