| BigBossAnton a întrebat:

Bună siua, TPU! Eu am o problemă inadmisibilă! Eu, bărbat musculos cu 8pack, mușchi, bicepși și un chip vicios pe îndelete, am fost respins de către toate femeile pe care le am întâlnit. sad Eram și eu într-o comunitate unită și toată lumea mă dorea. D: Dar însă, mie îmi plăcea foarte mult de o precupeață și m-am dus la dumneaei happy să îi spun ca râvnesc în a face activități senzuale cu dânsa. Și. Frumoasa negustoare mi-a răspuns cu - Prefer să fac pasiune cu harbuz. happy
Sunt din Focșani și am nevoie de ajutor urgent! Nu vrea să se mai uite in ai mei ochi! sad

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Trebuie sa intelegi ca nu se poate iubire cu forta, asa cum nu se poate nici sex cu forta.Mai cauta si retrage-te in mod elegant.

| Mayhem666 a răspuns:

Buna ziua stimate cetatean. Degeaba aveti dumneavoastra muschi, daca creier ba. De asemenea, personalitatea conteaza.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai normal că ai fost respins,probabil te asemuiesc cu vreun bombardier.
Sa știi că nu doar aspectul contează,mai ales pentru o femeie de la tara,care pune accent pe altceva,numai pe trup nu.
Adică degeaba emani masculinitate prin toți porii,daca nu știi să bați un cui,de exemplu.
Înainte de toate, învața sa lucrezi și la ce spui pe gura, înainte de a-ți etala fizicul.
Femeile vor să audă cuvinte frumoase, asta le excita.
Le excita și fizicul, dar la început ele vor să audă chestii frumoase.
Nu că mă iau de tine sau ceva, ci iti spun cam cum ar fi de fapt situația ta și de ce ești respins.

| SydneyFunnelWeb a răspuns:

Rămâi în Focșani și așteaptă a doua unire.