anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sma numesc george, am 19 ani, si asta e problema ce ma macina de foarte mult timp, eu unu am ajuns sa ma consider o persoana urata, din cauza ca nici o fata nu e atrasa de mine, nu simte nici atractie, iar daca ii place de mine, nu poate sa simta scanteia iubirii, eu nu inteleg, multe fete imi spun ca sunt dragut gandesc frumos, dar nici una nu vrea sa fie cu mine, sa ne cunoastem mai bine.desi am 19 ani eu nu am gandesc ca ceilanti baieti de varsta mea, caut iubire de la o fata nu sex(oricum is virgin ce fata vrea un asa baiat), si multe altele

10 răspunsuri:
| oz a răspuns:

Hai sa iti spun ce mi-a spus mie un baiat:
"bai, tu respecti prea mult fetele din ziua de azi"
eu i-am spus ca greseste tu ce ii spui?

| julieta a răspuns:

Geo stai linistit ca undeva exista si persoana potrivita pentru tine.sunt fete care te considera frumos, care se simt atrase de tine, chiar daca nu vin sa-ti spuna acest lucru.inca nu ai intalnit persoana potrivita, asa cum ti-o doresti tu sa fie! in legatura cu faptul ca esti virgin la 19 ani nu vad ce ar fi de ras sau ceva iesit din comun

| Lora_6439 a răspuns:

Asta e una din intrebarile dificile de pe site. Incearca sa intrebi pe cineva ce nu-i place la tine. Sau. pur si simplu uita-te la tine si incearca sa schimbi (macar putin) ceea ce ti se pare defect. Pe de alta parte, poate ca esti o persoana mai timida? Poate ca ele vor ceva mai indraznet, mai cu simtul umorului, mai "rebel". Pe langa toate astea, cunosc foaarte multe fete care cauta numai baieti cu bani multi. Altfel prefera sa nu aiba iubit. Pentru ca multe fete sunt pe interes. Eu zic sa nu disperi pentru ca. pentru fiecare din noi exista cineva. Si poate ca Doamne Doamne vrea sa te lase sa stai asa, iar cand vei gasi persoana potrivita, o vei gasi-o pentru totdeauna. Sper ca ti-am fost de ajutor. Sarbatori Fericite! :*

| vip 2010 a răspuns:

George stai linistit ca vai gasi si tu fata aia care sa te placa... putine fete din ziua de azi vor o relatie stabila multe dintre ele vor doar''acctiune'' ia uite id meo sa mai vb alexandra_ioana229

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Si eu am avut parerea asta despre mine insa vara asta mi-am schimbat-o total si mi-am demonstrat mie ca pot sa am ce baiat vreau si ma conisder o persoana destul de frumoasa...Nu esti urat, nimeni nu este...schimba-ti parerea asta despre tine, daca sunt cateva fete care nu vor sa fie cu tine asta nu inseamna ca nici o fata nu vrea sa fie cu tine pentru. ca dupa parerea ta esti o persoana urata.Ai rabdare si vei vedea ca iti vei schimba parerea despre tine si ca vei avea si o iubita

| eounik a răspuns:

Tu traiesti in lumea ta si crezi ca esti urat doar pentru ca nu ai avut prietena. Dar iesi din lumea aia a ta, uita`te in oglinda, si fa`ti o autoevaluare.Gaseste lucrurile care ti se par naspa [daca le gasesti[ si spune`ti in fata oglinzii "Pot sa fiu cu orice fata fiindca pot, daca vreau"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As vrea eu da o sa vedem cam ce ar iesi tongue id meu printesa_shyk_irene

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rabdare si incredere.Si eu sunt la fel ca tine, dar am intalnit pana la urma in baiat pe care il iubesc f mult, insa fiind la fel de timida ca el inca nu-i pot arata asta insa el stie ce simt deoarece vb de mult timp.Si,coincidenta sau nu prietenul meu are aceleasi calitati ca ale tale.pentru fiecare exista cate o jumatate dar depinde de destinul fiecaruia in parte cand o va intalni

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred ca e ceva rau in asta.Si ai o gandire total gresita despre tine,daca unele fete nu se uita la tine nu inseamna ca toate sunt la fel!Mie mi-ar placea sa am asa un iubitwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred ca e ceva rau in asta.Si ai o gandire total gresita despre tine, daca unele fete nu se uita la tine nu inseamna ca toate sunt la fel! Mie mi-ar placea sa am asa un iubitwinking