| ManiacuDe12Ani a întrebat:

Buna so luam cu inceput am 12 e la scoala o fata de 14 pe a-8 happy imi place foarte mult de ia si acum 2 zile am facut sex cu ea (inainte am mai intrebato daca vrea sa fie cu mine da a zis nu) azi am intrebat-o din nou si tot nu a spus sad si as vrea sa fiu cu ea imi place mult de ea ce sa fac ca sa o fac sa fie cu mine?

12 răspunsuri:
| Intelligence a răspuns:

Ea- pronume personal[ inlokuieste un substaniv propriu. Andreea, Elana, Cristina.]laughing
ia- a lua [ verbul a lua.alta forma doar]. Invata astea si mai vbim`laughing) Deal`?batting eyelashes

| Intelligence a răspuns:

Pink. nu crezi ca e troll`?laughing
atunci mai incearca.

| Jigsaw a răspuns:

Intrebare la misto oh go on
Draga şaţţi, nu te-ai saturat de ]?

| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

Buna.in primul rand pentru ceilalti useri: in loc sa ii explicati greselile de gramatica eu zic sa ii raspundeti la intrebare ca d'asta a pus-o omul...revenind la intrebare, baietzash tu esti prea mic pentru inceperea vietii sexuale xD deci eu zic sa o lasi moale cu asta iar daca acea fata te-a refuzat de mai multe ori inseamna ca nu are rost sa insisti.happy parerea mea.dar mai e o varianta, adica stii km e:incercarea moarte n-arehappy.tu hotarasti. observa-i gesturile si km se comporta in preajma ta. Sper ca te-am ajutat, pa-pa!

| francesca89 a răspuns:

Prima oara invata sa scrii si sa te exprimi... apropo, tu n-ai parinti?

| WillWright a răspuns:

Nu trebuie sa-i faci nimic, cu sila no sa ajungi nicaeri, dar in schimb poti fi generos cu ea, fa-i complimente, gesturi dragute, si asa va vedea ca tii la ea...Fii tu insuti, Bafta!? fundita?! :*

| ChristtineA a răspuns:

Aolo':]]
Ai faccut sex cu ea=]]
La 12 ani/:]?
In fine. treaba ta =]]
Oricum.din moment ce a stat sa faceti "Sex"=]]
Nu are cum sa nu stea cu tine:]
Si app. Nu poti numi "Sex" la 12 ani;]
Eu iti spun sa stii :]]
Mda.Si daca spune in continuare "Nu"
N.ai ce sa faci;]
Dragoste cu sila nu se poate :]]
Incearca sa te schimbi si tu :]\
Sau nu stiu thinking
Vezi ce faci;]!
Bafta :]!
Poate ddai si tu fundA:]]!?

| Alexandra_7380 a răspuns:

Bailaughing
iti bati joc de noi?laughing)
la 12 ani sa faci tu "Sex"?
eu am 17 ani si nu am facut pana acum sex!
esti nebun rau!
pune mana pe carte si nu te mai gandii atat la sex!
bai baiatule! invata! joacate cu masinutele! gasesteti alta preocupare!
generatia aceasta e bazata numai pe sex!

| FataCuOchiCapruiX a răspuns:

Sex la 12 ani.uh n-ai ce face? ia cartea si citeste

| Damn_9693 a răspuns:

Ce sa faci? lucruri care ii plac si o impresioneaza. aici sa vb fetele, ele stiu mai bine.

| ladyd_1352 a răspuns:

Ai 12 ani si ai facut sex? voi nu aveti copilarie? o sa va para rau dragii mei ca nu v-ati trait copilaria la timpul ei! sex...sexul implica o multime de responsabilitati...Invata dragule si lasa prostiile