anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

So,ma intalnesc cu o tipa de o saptamana si ceva(cam de tot atata timp ne stim), ne-am vazut de 3 ori, dar chestia e ca pare foarte timida si ma induce in eroare...Cand ne vedem vorbim constant, nu prea exista momente de liniste.Am observat ceva semne,din care as putea deduce ca ma place,de exemplu am vazut ca ii tremura mainile la inceputul intalnirii dupa care se linistete,isi aranjeaza hainele,fumeaza mai mult ca de obicei (cred, si spun cred pentru ca la fiecare 10-15 minute isi aprinde alta si mi se pare cam des).De obicei nu prea poate tine contactul vizual foarte mult, mai mult cand ne imbratisam la venire si plecare.In unele zile ma ignora pana ii scriu eu, dar mai initiaza si ea conversatile pe snap.Cand o invit sa iesim in timpul saptamanii cel mai des imi spune ca are mult de invat,dar o cred in privinta asta fiind la mate-info intensiv la un liceu unde sunt pretentii mari de la profesori.
De alti baieti nu a mentionat pana acum, deci nu cred ca se pune problema de friend-zone.Chiar si cu toate semnele acestea,nu stiu, imi da senzatia ca ar avea o retinere sau ceva...Oi avea senzatia asta pentru ca este timida? Voi ce parere aveti?

3 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Va vedeţi de extrem de puţin timp. Ştiu că e secolul vitezei, dar nu toată lumea funcţionează în ritmul ăsta rapid. Luaţi-o uşor, fără să îţi pui o mie de întrebări. Se vor lămuri de la sine toate nedumeririle tale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai asteapta.Probabil ca nici ea nu stie ce simte, din moment ce a trecut doar o saptamana si ceva.

| leapșa a răspuns:

Pai tu ai spus ca vorbiti destul de mult cand va vedeti, deci ce astepti? Sa faca ea primul pas?
Logic ca se asterne o atmosfera awkward, poate ea asteapta sa-ti arati intentiile si nu sa te comporti ca un pampalau...
Da-i si tu semne ca vrei ceva mai mult. Ia-i mana si pune-o peste a ta sa vezi ce face, etc etc. rolling eyes Greu dom'le