| Aleksandrayooo a întrebat:

Buna happy Soo am o mica problemuta amorasa, deci sa incep acum un an am intalnit un baiat intamplator pe xat, dupa ce am vorbit un timp indelungat mi-am dat seama ca nu e ca ori ce baiat de xat( adica unii is chiar...) Am facut schimb de id-iuri si am vorbit timp de o sapataman.Pff si m-am indragostit. Pana sa ma indragostesc eram constienta ca este foarte departe de mine, dar totusi am fost impreuna un an multumita :telefonului, messenger-ului, etc. Acum ne-am despartit, el spunand mereu ca eu sufar si nu neg asta, da am suferit si inca sufar pentru ca inca tin la el foarte mult. Si in plus de asta am aflat de la o cunostina comuna ca si el tine el mine, dar nu isi doreste sa sfuar din nou.Intrebare este, ce sa fac tin foarte mult la el si nu stiu ca sa ii spun?, Tinand cont ca vorbim destul de des pe Messenger, ca simplii amicicrying Poveste e mult mai incalcita si cred eu, mai frumoasa. Please, help me!( Va rog fara raspunsuri puse la misto) Multumeschappy!

4 răspunsuri:
| WooLove a răspuns:

Da tu te-ai vazut cu el Real. daca nu da--i pace si nu suferi ca Dragoste Virtuala ce inseamna asta... =D succes

| Takocska a răspuns:

Daca o iubesti incearca tot ca sufletu nu are limite

| bodysun a răspuns:

Daca o sa continuati o relatie la distanta (virtuala) doar o sa va amagiti, deci mai bine renuntati cat mai repede.

| DiaNa357 a răspuns:

Buna:*
Eu zic ca o relatie bazata numai pe mess, telefon nu o sa mearga niciodata.Pur si simplu...o relatie pe net nu e o relatie frumoasa, nu te poti bucura de nimic sincer, cand il vezi in fata il pupi faceti chesti si asa...aia e o relatie.
Te sfatuies sa il 'uiti' si sa iti cauti unu pe care sa il si vezi! Totul ar fi mult mai frumos, crede-ma.
Nu lua in nume de rau ce ti am spus pentru ca am ceva experienta si stiu ce zic.Mult noroc:*