Pai cred ca daca te iubea asa de mult venea la tine la scola si ar fi facut tot posibilul sa va intalniti
Scriind aşa tu te-aştepţi ca noi să stăm cu dicţionaru'-n mână să pricepem?
Revino cu o întrebare scrisă pe româneşte.
Hai flit!
In primul rand te.as ruga ca data viitoare sa incerci sa scrii mai citets, cu alte cuvinte fara atatea prescurtari! si daca tu mereu ii spui o ora gresita, el cum ar trebui sa vina? si nu avem noi de unde sa stim daca te iubeste! asta numai tu iti poti da seama:din comportament, din priviri etc.
Sa fim seriosi. Cand o sa cresti o sa dai peste probleme mai grave decat rahaturile astea, nici nu am putut sa le citesc la cat de incorect ai scris.
Te rog, nu mai scrie asa ca abia am inteles ceva.
Deci, te-a pacalit. Nu prea vrea nu stiu ce de la tinne, dar nu inceta sa crezi poate iese. Data viitoare cand vorbesti cu el, sper ca curand, i`al mai dur; intreaba`l daca te iubeste sau doar te simpatizeaza. Daca nu o sa va intalniti curand, nu prea are rost. Ai grija mai departe!
Valeu! m-am chinuit ceva sa-mi dau seama ce vrei tu sa spui.de iubire nici nu poate fi vorba, nici din partea ta si nici din partea lui, ca iti place de el foarte mult nu inseamna ca-l iubesti. mai bine va vedeti de scoala