Odata ce ai venit aici sa ceri ajutorul, este normal sa te judecam, ca sa putem sa-ti analizam cazul si sa-ti dam un sfat sau parere.
NU stiu ce varsta aveti, dar probabil sunteti foarte micute atata vreme cat stati inca cu parintii si depindeti de ei.
Fiind la o varsta atat de mica si fara sa fii avut vreo experineta sexuala cu baieti, nu te poti pronunta a fii lesbi, pentru ca nu esti, putand fii considerata "o faza" trecatoare.
Cunosc o garamada de fetite care au crezut 100% ca-s lesbi, cand erau adolescente, dar le-a trecut pana s-au indragostit de un baiat, si ulterior le-am vazut in relatii normale, unele chiar s-au casatorit. Vorbesc de colege de liceu, de-ale fiicei mele.
Faptul ca prietena ta te tine sub papuc si-ti impune sa fii supusa si ascultatoare, nu o face mai desteapta decat este, ci doar control freak, ca sa te poata manipula si controla cum doreste.
In nici o relatie normala, nu este permis asa ceva. Sa te uiti dupa cineva pe strada, sa ieis afara, sa te intalnesti cu grupul de prietene, sa socializezi, toate sunt normale si sanatoase la varsta voastra, dar se pare ca iubita ta, are o problema psihica grava, daca se comporta ca un tiran cu tine.
Ma rog, este decizia ta, daca vrei sa-i fii sluga si sa executi ce ti se cere, sunt convinsa ca, atunci cand te vei satura, vei pleca singurica.
Sa stii ca ceea ce-ti arata ea tie nu-i iubire! Este control, manipulare, posesiune!
Desteapta-te fetita si vezi realitatea, ca ceea ce ti se intampla nu-i normal!
Nu suntem micuțe.Eu fac 20 curând. Și am avut relații cu băieți chiar foarte serioase, aveam deja stabilită data nunții cu el și când a apărut ea, iubita mea, am pus punct relație cu fostul meu. As vrea sa nu îmi jignești iubita. Nici eu nu te-am jignit sau sa te fac bolnava cu capul.
Daca aveti 20 de ani, ce mai cauta mamele in relatia si decizia voastra? De ce stati inca cu parintii?
Ma doare fix in pix de iubita ta, care oricum nu-i normala, pentru ca sincer, asa ceva nu se impune din partea unui sot sau sotie, si-ti impune o oarecare prietena?!
Hai sa fim serioase! Cred ca zbura in secunda doi pe usa, daca imi facea ciorba de limba o prietena, ca de ce ma uit dupa alta saud e ce ies din casa fara sa cer voie.
Eu nu am avut niciodata restrictii de la sotul meu, fiind casatoritid e 3 decenii si tu vii sa-mi spui ca-i normala aia la cap?
Poate ti s-a spalat creierul si nu mai poti afce diferenta intre nromal si anormal.
Ma rog, daca te complaci in a fi controlata si manipulata de o iubita, atunci te las sa ramai acolo, sub papucul si tutela ei.
Gelozia e o boala oricum ai da-o. Nu e o jignire.
Ma prapadesc de ras, asta e primul instinct.
Dar cumva nu prea e de ras,, exista si cazuri de genul.
Chestia e că un partener foarte gelos și posesiv e la fel de nociv și într-o relație hetero și într-una homosexuală.
Problema ta nu va fi nicidecum părinții. Pentru că până la urmă nu ei vă dictează viața. Problema ta va fi chiar partenera ta. Pentru că genul ăsta de gelozie și posesivitate nu-ți va face deloc viața ușoară.
Doamne ajuta sa fie troll. De ce e impotriva? Poate pentru ca nu va putea avea nepoti? Poate pentru ca e anormal si sfideaza natura sa fii lesbi?
20 ani, curând
Ce treabă au părinții