anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sper ca apare anonim intrebarea, am cont dar nu vreau sa vada iubitul meu pentru ca e o surpriza, vreau sa va cer o parerehappyin octombrie implinim 2 ani de cand suntem impreuna, si ma gandeam sa-i cumpar un inelthinking simt ca el este cel potrivit(poate n-o fi chiar asa dar eu asta simt)am trecut prin bune si prin rele si as vrea sa-i fac surpriza astalove struckil iubesc enorm si stiu ca si el pe mine, voi ce credeti, e prea deplasat sa fac eu pasul asta? deci nu am pretentia sa imi ia si el, e clarhee heedar vreau sa fie ceva special... apropo, eu am 18ani si el 20

10 răspunsuri:
| RainsOfSummer a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic... daca si el e pregatit de asta, poate iti va cumpara el un inel, si iti va face o surpriza frumoasa:X
Eu spun sa te mai gandesti unpic, avand in vedere ca esti fata si esti mai tanara ca el.
In loc de un inel i-ai putea cumpara o bratara, sau un lantic din aur, si sa il inviti la un restaurant, sa fie ceva mai romanic:X:X:X

| yooman a răspuns:

Deja te-ai dat de gol, daca ar fi sa citeasca iubitul tau intrebarea asta stie ca esti tu pentru ca ai dat deja prea multe detalii.
si pentru intrebarea ta ai de unde alege dintre toate raspunsurile, ascultai pe cei ce tior spus sa-i iei altceva nu un inel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da tu cati ani ai?
Daca asta simti cumparai, si nu-l dezamagi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-ar putea sa iti dea papuci dupa faza asta o sa zica ca esti nebunalaughing) sau poate o sa il accepte ...eu am patit o faza de genu si mia picat foarte prost deoarece fosta iubita insista prosteste sa ne mutam si sa ne tragem prin inel eu am 21 de ani ea avea 23

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-ar putea sa iti dea papuci dupa faza asta o sa zica ca esti nebunalaughing) sau poate o sa il accepte ...eu am patit o faza de genu si mia picat foarte prost deoarece fosta iubita insista prosteste sa ne mutam si sa ne tragem prin inel eu am 21 de ani ea avea 23

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughingnu cred ca o sa reactioneze asa pentru ca el a mai spus ca ar vrea sa ne mutam impreuna, in plus eu nu vreau sa il cer de barbathee heevreau sa fie un simbol al iubirii ce i-o portlove struckdoar atat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e bine cum faci, nu sari asa la inel de aur sau ceva de genu pentru ca se va schimba in totalitate, i-ai un lantisor, o bratara, nu inel, inelul doar la biserica cand va luati,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu inel de aur, ceva de argint sau vad eu, si nu il cer de barbathee heemultumesc pentru parerikiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate iti place vreun inel de aici: http://www.argintarie.ro/Inele-c-320-s-price-sd-0-pg-1.html