De ce nu incerci sa gandesti si tu logic? Te-a mintit de 2-3 ori pana acum. Sau doar de atata stii tu. Ce rost are sa continui o relatie cu o mincinoasa. Plus ca e mai bine sa te desparti si sa suferi acum dupa putin timp... mai tarziu o sa iti fie mai greu
Man up! Fi barbat, nu te mai gandi atata la toate prostiile astea. Cel mai important ar trebui sa fie faptul ca tu o iubesti, si singurul lucru pe care poti sa-l faci tu e sa-i arati asta.
Nu ai dreptul sa incerci sa o schimbi, si nici nu ar trebui sa te superi pentru ca ea face niste chestii : Daca asa e ea, ori o iubesti asa cum e ori nu.
Spune-i ca te jignit, crezand ca sexul va rezolva problema voastra. Vorbeste cu ea, dar gandeste-te a mintit de mai multe ori, nu o va face din nou? O iubesti cu adevarat, sau daca o ierti ii vei reprosa mereu ca te-a mintit. raspunsul e la tine. Poti vorbi cu ea si hotari. Gadeste-te mult!
Nu ii reprosez ca m-am mintit, nu am facut asta niciodata, am zis oke o data de doua ori dar e prea de tot, adica o iubesc si chiar imi pasa si nu incerc sa o schimb, pentru ca nu am puterea asta, dar nu cred ca ii spui unuia ca il iubesti si chestii de genu si il minti cu niste chestii destul de serioase... oricum, multumesc. desi tot nu stiu ce sa fac, sa fiu prost in continuare sau sa o las asa si asta e.
Depinde cu ce lucruri te-a mintit! Cei de aici zic s-o lasi, dar pana la urma ai si tu sentimente si iti vine putin greu.Cel mai bine e sa vorbesti cu ea, si nu cred ca reolvi ceva daca te culci cu ea!
CEl mai ok`. ca sa fii sigur ca nu o parasesti degeaba.ar fi.
sa ii spui sa iti si demonstreze ca te iubeste nu doar vbee cum ai spus.uh.asta se poate face.
si at vei fi macar si uh impacat ca ai incercat, daca fata nu reuseste sa te convinga ca te iubeste.
DEci.mna. iubirea inseamna: adevar,putere,dorinta, lupta, CASTIG.convietuire,incredere.si mai ales COMUNICARE. vbeste cu ea! Sunt multe feluri sa iti arate ca te iubeste daca are ce arata.si dupa aceea decizi! Km nasol sa iti zic. ca vrea sa se culce cu tine.adica asta doar sa va impacati.ea demonstreaza chiar pe dos.Nu te culca cu ea in conditiile astea, deschidei ochii ca nu prea judeca`! nu asa ar trebui sa iti obtina oertarea daca te iubeste.ai grija.Multa Bafta`! Tine`ma la curent. funda? X? X:X
Te-a mintit de atatea ori si acum crede ca poate rezolva totul prin sex? Si dupa aceea de fiecare cand o sa te minta, o sa se culce cu tine si o sa o ierti si o sa fie totul in regula? Nu prea cred...
De obicei fetele sunt mintite de baieti dar acum este invers,,,,, nu cred ca as mai fi ramas cu ea dupa cateva minciuni mai bine singur sau cu alta normal.
M-a mintit ca nu a baut si nu a fumat si mi-a promis ca nu va mai face asta, nu o data de mai multe ori. Nu prea am ce sa discut cu ea adica mereu zice ca ii pare rau si ca ma iubeste si demonstreaza tocmai inversul... si acum imi spune ca mie nu imi pasa pentru ca ea a vrut sa se culce cu mine si eu i-am spus ca asta nu rezolva nimic. Oricum multumesc tuturor pentru ajutorul acordat pana acum.
Nu fi prost! Culca-te cu ea, zi-i ca te impaci si da-i teapa dupa ce dai balosul la neagra
Mutubal întreabă: