Iti raspund sincer, fara glume rautacioase pentru ca nu e de glumit si nici de ingrijorat. Stai linistita, si eu am patit la fel la inceput, cam aceleasi simptome aveam si eu si uite, dupa 5 ani sunt in regula. Si da, depinde de pozitie, mai ales la inceput, sa n o forteze toata inauntru pentru ca tu nu esti "desfacuta" indeajuns sa faci asa ceva. Vorbeste cu el, spune-i frumos sa fie mai bland, pana simti si tu cu adevarat placere. Vorbind de asta, acum mi-am adus aminte spunandu-i tipului cu care m-am culcat prima data "doamne, da ce placere e si sexul asta, nu simt nimic, ce e asa de extraordinar si sunt altii atat de disperati?" . stai linistita, nu se va intampla nimic rau.
Fiind primul contact sexual e normal sa te doara, himenul trebuie rupt, acest himen e ca o pielita si logic ca doare ustura, chiar si la al doilea contact sexuale te poate durea, corpul tau e strain de aceasta durere, adica e prima data logic doare, nu iti face griji, poate ar trebui s alucrati la preludiu ceva mai mult, poate esti tu sperioasa, atata tot, dar pentru orice eventualitate mergi la ginecolog
Draguto du-te la doctor ginecolog doamne feri poti sa ai chist sa nu te satisface asa de bine si simti mai multa durere decat placere stiu cum e si eu am patit pupic sper ca te-am ajutat
Pai ce varsta ai?
probabil ar fi mai bine sa nu o mai faci, un control la ginecolog nu ar strica, ai grija de tine.:*
00Andreea008 întreabă: