Incearca sa nu stergi bip-urile de la el si nici mesajele,ca sa ai dovezi.
Si,ii poti spune verisoarei tale:
,,Auzi, fato! Deci sa nu te mai prind in casa mea cu iubitul tau, ai inteles?! Vi tu, nu si el! Pe tine te-am invitat, nu pe el!"
Sau incearca sa il ignori pur si simplu.
Iti inteleg disperarea, dar eu zic sa-l lasi si pe el si pe ea de o parte, sa ii lasi sa se iubeasca ei acolo in umbra, caci nu cred ca pe tine trebuie sa te intereseze ca e el prost, si nu are de lucru. Poate el a sesizat la tine ceva ce le poate sta in calea fericirii lor, deci da-te la o parte si totul se va rezolva.Cat despre mama ta, incearca sa-i explici ca nu este nimic adevarat, si nu te enerva cat timp vorbesti cu ea, deoarece nervii afecteaza un dialog, si pot strica ceea ce vrei tu de fapt.
Mult noroc!
Oo soro stiu o metoda perfecta de a afla mai intai da-mi niste indici despre el si spune-mi daca ai nr lui de telefon? nu til cer vreau doar sa investighez am avut si eu o problema din asta uite d meu sa vb despre mascariciul asta:dia_haney_99!
fato stai calma Diana rezolva tot!
sti cand cineva spune o minciuna exista niste scapari care uni oameni le gasesc si isi dau seama ca persoana respectiva minte tu doar trebuie sa raspunzi la intrebarile pe care ti le pun eu pe mess si totu va fi bine
Incearca sa memorezi mesajele sau sa inregistrezi apelurile de la el si ii le arati verisoarei tale o sa-si dea seama dar daca nu functioneaza asteapta pana apar dubii intre ei:*
Nu mai fii suparata Pup:*
Da-le timp sa vada ce e cu ei si mai ales ce e cu ea, o sa-si dea seama ce fel de baiat este! ai rabdare si nu mai comunica cu niciunul dintre el, la sf va veni ea la tine, te asigur!
Mutubal întreabă: