Emotionanta poveste, atunci cand voi reusi sa-mi revin am sa incerc sa-ti raspund. Pana atunci, mai cauta-l pe baiatul din scoala, cred ca el te poate vindeca.
Ok. Sa vad daca am retinut detaliile mai importante : tu esti minora, el major asa-i?
Tu esti la scoala ...nu la liceu ..deci esti foarte mica. El are masina. Problema parintilor tai cel mai sigur de aici pleaca.
Incearca sa discuti cu ei, calm, sa ii intrebi de ce au aceasta reactie si ce considera ei ca nu este bine in ceea ce traiesti tu. Asculta ce au de spus si spune-ti si tu punctul de vedere.
Daca nu vor si nu vor, nu prea ai ce sa faci decat s-o continui virtual si cand te-or lasa inapoi afara din casa sa va vedeti.
1-Sunt la liceu
2-Masina lui, chiar nu ma intereseaza, nu sunt materialista.
Ideea cu masina nu era ca esti materialista. Era faptul ca el deja e adult, pe cand tu, nu. De aici pleaca problema alor tai si poate ar trebui sa discuti cu ei si sa incerci sa-i convingi sa il cunoasca putin mai bine.
Spune-le ca nu vrei sa ajungi la gesturi extreme, sa ii minti, sa fugi de acasa etc. si ca cel mai bine e sa incerce macar sa il cunoasca.
Incearca sa ai o discutie cu ai tai vorbeste cu ei explica-le cum sta treaba poate vor intelege, dar problema este baiatul din scoala dupa care iti fug ochii si asta nu este ceva ok daca iti iubesti asa mult precum spui tu iubitul.Adica eu una nu ma uit dupa altii daca stiu ca am iubit, poate sa ma uit la cum e imbracat dar nu pot vedea alt baiat cu alti ochii decat ca pe unul ca orcare altul.In schimb cel ce il iubesc inseamna tot.Vezi tu ce simnti pentru baiatul ala de zici ca il iubesti poate fi obisnuinta care uneori ne facem sa credem ca iubim.Dar poarta o discutie cu ai tai...
Funda ? ...glumeam ..mai zambeste si tu, incearca sa le spui alor tai ca el e perfect pentru tine.Problemele se rezolva de la sine... la mine asa a fost mereu. Zambeste si totul va fi bine. Multa bafta!
Parerea mea daca suntetii majorii ce sa va faca... mai stiu si eu cumplurii de gen si au trecut peste aprerea aprintilorr si sunt fericitii