Dezavantajul retelelor de socializare mai degraba a prostiei celor care le folosesc excesiv. Ajungi sa judeci o persoana dupa ceea ce are "pe profil". Inainte prietena se criza daca te vedea discutand pe strada cu alta, acum se crizeaza ca ai dat un comment sau un "like". Am avansat nu? Bine zicea cine zicea ca o sa ajungem sa facem copii online, prin transfer "da mega". Referitor la problema ta ma indoiesc ca o sa fii chiar tu cea care incepi sa schimbi tampenia asta, dar un sfat mic iti dau totusi. Problemele nu se rezolva niciodata prin masuri drastice, ci prin rabdare si treptat. De ce sa stergi toti baietii de la prieteni, si el sa stearga fetele, ca sa fiti mandrii ca ati facut`o si p`orma sa lasi totusi un baiat doi si el cateva fete, ca sa aveti motiv de cearta. Bucurati`va de timpul petrecut impreuna si de copilaria voastra. O zi buna!
Lasa-l ca este prea multa bataie de cap e nebun omul nu face diferenta intre a avea un prieten si a insela! funda?
Parerea mea ii ca el ii mult rea exagerat.Am avut si eu un prieten asa si am fost doi ani cu el si eram exact ca si tine incercam mereu sa-i fac plac dar ele mereu gasea ceva sa bage de vina si sa devina gelois. M-am despartit de el pentru ca mi-am dat seama ca el mereu o sa-mi controleze viata si scenele de gelozie nu o sa incereze niciodata.
Sfatul meu oricat de radical ar parea ii sa te desparti de el...nu se poate sa fi cu un om care nu accepta nici macar sa iesi cu prietene.dar presupun ca el are voie sa iasa cu prietenii lui nu?
Deci uita-l si gaseste pe altu pentru ca baieti pe lumea asta sunt destui.
Solutia e sa va despartiti.tu nu poti sa stai non stop la comanda lui, si sa-i suporti gelozia obsesiva. daca de acum face asa, mai tarziu cred ca o sa te pocneasca
Eu va mai dau maxim 4 zile. asa cum zicea si corina gelozia e o boala foarte grava! eu am platit foarte scump ca am fost bolnav.
Diana sa stii ca ori ce persoana trebuie sa aiba intimitatea lui.El este o fire mai geloasa si nu e bine pentru ca asa se strica o relatie eu stiu ca si eu am trecut prin asa ceva si s-a stricat o relatie de 6 ani.trebuie sa-i spui sa nu mai fie asa cu tine sal duci si in anturajul tau sa vada ce faci.Dar nu-i mai spune tot ce faci pentru ca gresesti, un barbat nu trebuie sa stii toate miscarile tale.Nu iti spun sal minti dar nu-i da detalii prea multe fi directa merg acolo hai cu mine daca vrei si dau un pic mai multa importanta fata de prieteni tai si nu o sa mai fie asa.Aratai ca el inseamna totul.Si in legatura cu pozele daca el nu le poate vedea la tine pe calc nu-i zice tot fi mai desteapta ca el are dreptu sa pastreze dar tu nu, asa nu-i corect
Un barbat si o femeie are drepturi egale
Pff. Grea situatie. Mai tot ce putem noi sa spunem e ca daca el chiar te iubeste va renunta la gelozia asta. Spune-i ca vrei sa vb un pic serios cu el si spune-i: '' Bai chiar m`am saturat de gelozia ta. Spune dracu` odata ce vrei sa faci ca am impresia ca prin gelozia ta tu dai semne ca trebuie sa ne despartim.Gandestete.'' Si vezi ce zice. Funda?
Mama mia eu cred ca baetzi ini ziua de azi sunt nebuni de gelozie, dar tu trebuie sa-i zici ca veramnte geloziea lui intrece masura si sa aleaga intre tine si gelozie, are toate o limita.
Trebuie să comunicaţi mai mult, si sa lasati gelozia pentru ca nu e buna si sa aveti incredere unul in altul.