| zuzu_2463 a întrebat:

Sper sa cititi povestea mea si sa imi dati un sfat! Eu am avut un prieten timp de 7 luni. la inceput eu nu eram sigura de ce simt pentru el nu eram fosrtea apropiati.In aceasta vacanta neam vazut de cateva ori. El a zis ca ma iubeste si tot feluri de lucruri acum 1 luna jumate m-a parasit practic! El pana acum a mai avu prietene ff multe si cu mine vb ff urat injura nu se comporta deloc frumos nu mai etse baiatul acela de care m-am indragostit! eu il iubesc ff mult si as vrea sa ne impaccam insa el a zis ca nu stie si ca nu prea il intereseaza... Din cauza comportamentuluii ui eu sufar ffoarte mul.Cum sa trec peste? sau cum sa ma impac cu el P. s. el parca este un om cu 2 personalitati acum e bine dispus si imi vorbeste frumos peste o clipa incepe sa injure si sa faca urat! A zis ca pe mine mai iubit cel mnai mult dintre toate si o sa ma iubeasca toata viata lui. Sfaturi de impacare? Promit ca dau funda si vot

Răspuns Câştigător
| Dropsyyy a răspuns:

Draga Zuzu am fost in aceeasi situatie ca tine sad...Este foarte greu prin ce treci.Simti ca se prabuseste lumea, ca nu mai ai nici o speranta, ca totul este pierdut.Dar sa stii ca nu e asa. Eu am trecut peste. La'm dat uitarii pe acel baiat. Mi'am zis in sine: Cum sa sufar eu atata pentru un nemernic? Si mi-am adunat toate fortele pe care le mai aveam. Si m-am dus mai departe. Din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat pe care ti la's da ar fi sa incerci o solutie. Adica sa te vada cu un baiat ( oricinehee hee ) Iar tu sa observi comportamentul baiatului pe care il placi. Daca nu'ti va spune nimic, vei vedea ca e indiferent laasa'l in pace si nu te mai gandi la el, iar daca iti va spune ceva de genu : Cine e el? sau : Esti cu el impreuna? iti vei da seama ca mai simte ceva pentru tine. Mult mult mult succes draga mea:X

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu ai sanse de impacare pentru ca el va face gafe in continuare, are altele cu care iese si pe langa asta e prost crescut.

| zuzu_2463 explică:

Ms mult pentru sfat big grin si el este si cel mai dorit baiat din scoala acest statut il are el

| zuzu_2463 explică:

Eu am mai incercat cu un baiat era prieten ff bun cu el coleguts de banca(noi suntem in aclasi liceu) Si a inceput sa tipe la acel baiat ce faci ma iesi cu fosta mea gagica si pe mna m-a luat la i9ntrebari...e ceva de genu el poate eu nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fa prostia de a te impaca cu el! Nu e un tip de caracter! Daca se comporta asa de urat in perioada cand e totul "miere", nu vreau sa mi-l inchipui in alte ipostaze. Daca a avut " ff multe" prietene si asta ar trebui sa-ti dea de gandit. Draga mea, urmareste sa faca sex cu tine. Daca nu ati avut relatii sexuale, asta il mai tine. Momentul in care ii cazi in pat. Noi, barbatii, stim sa invartim fetele cu vorbe. Mai ales sintagma "fac orice pentru tine", face ravagii in randul muuuuultor reprezentatnte ale sexului frumos. Nu e nici primul nici ultimul. O sa-ti treaca. Stiu ca sentimentele tale sunt mai profunde, insa la el acestea nu exista nici macar la suprafata. Ma intreb la cate le-a spus ca le iubeste cel mai mult si restul vorbelor in vant. Promisiuni desarte si mincinoase. Fugi de el cat mai poti si ai grija de tine. Respecta-te!

| eu1508 a răspuns:

Uite care e faza, daca te injura inseamna ca nu te respecta, iar daca nu te respecta inseamna ca nici nu te iubeste, o zice doar din gura, nu simte cu adevarat... sfatul meu e sa iti gasesti un alt baiat. daca tu tii la fostul tau, pentru ca de iubit nu cred ca se discuta, iubirea e mult mai inensa, iar din ce ai zis, nu mi se pare iubire, ci o simpla atractie din partea ta pentru el, cu care de altfel nu vei ajunge departe.