Draga Zuzu am fost in aceeasi situatie ca tine ...Este foarte greu prin ce treci.Simti ca se prabuseste lumea, ca nu mai ai nici o speranta, ca totul este pierdut.Dar sa stii ca nu e asa. Eu am trecut peste. La'm dat uitarii pe acel baiat. Mi'am zis in sine: Cum sa sufar eu atata pentru un nemernic? Si mi-am adunat toate fortele pe care le mai aveam. Si m-am dus mai departe. Din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat pe care ti la's da ar fi sa incerci o solutie. Adica sa te vada cu un baiat ( oricine ) Iar tu sa observi comportamentul baiatului pe care il placi. Daca nu'ti va spune nimic, vei vedea ca e indiferent laasa'l in pace si nu te mai gandi la el, iar daca iti va spune ceva de genu : Cine e el? sau : Esti cu el impreuna? iti vei da seama ca mai simte ceva pentru tine. Mult mult mult succes draga mea:X
Nu ai sanse de impacare pentru ca el va face gafe in continuare, are altele cu care iese si pe langa asta e prost crescut.
Ms mult pentru sfat si el este si cel mai dorit baiat din scoala acest statut il are el
Eu am mai incercat cu un baiat era prieten ff bun cu el coleguts de banca(noi suntem in aclasi liceu) Si a inceput sa tipe la acel baiat ce faci ma iesi cu fosta mea gagica si pe mna m-a luat la i9ntrebari...e ceva de genu el poate eu nu
Nu fa prostia de a te impaca cu el! Nu e un tip de caracter! Daca se comporta asa de urat in perioada cand e totul "miere", nu vreau sa mi-l inchipui in alte ipostaze. Daca a avut " ff multe" prietene si asta ar trebui sa-ti dea de gandit. Draga mea, urmareste sa faca sex cu tine. Daca nu ati avut relatii sexuale, asta il mai tine. Momentul in care ii cazi in pat. Noi, barbatii, stim sa invartim fetele cu vorbe. Mai ales sintagma "fac orice pentru tine", face ravagii in randul muuuuultor reprezentatnte ale sexului frumos. Nu e nici primul nici ultimul. O sa-ti treaca. Stiu ca sentimentele tale sunt mai profunde, insa la el acestea nu exista nici macar la suprafata. Ma intreb la cate le-a spus ca le iubeste cel mai mult si restul vorbelor in vant. Promisiuni desarte si mincinoase. Fugi de el cat mai poti si ai grija de tine. Respecta-te!
Uite care e faza, daca te injura inseamna ca nu te respecta, iar daca nu te respecta inseamna ca nici nu te iubeste, o zice doar din gura, nu simte cu adevarat... sfatul meu e sa iti gasesti un alt baiat. daca tu tii la fostul tau, pentru ca de iubit nu cred ca se discuta, iubirea e mult mai inensa, iar din ce ai zis, nu mi se pare iubire, ci o simpla atractie din partea ta pentru el, cu care de altfel nu vei ajunge departe.