Sa speriat de poza ta si de asta nu a mai vb cu tine
eu zic sa nu te mai agiti atat pentru el
isi bate joc de tine
Hm, e un pic cam complicat. Dar sfatul meu este sa incerci sa il uiti, sincer, nu ati avut nimic concret.Incearca sa nu te mai gandesti la el, iesi cu prietenele, fa orice altceva doar sa nu te mai gandesti la el. Poate intr-o zi va aparea cineva in viata ta. Dar incearca sa il uiti, nu merita sa iti amarasti viata asa.Multa bafta!
Eu nu cred ca are rost sa te consumi atat pentru el, probabil cand te-a injurat era altcineva pe id lui, deci eu zic sa incerci sa iti faci un alt iubit intre timp si sa vezi daca umratorul iti va starni interesu la fel ca baiatu asta, daca nu va fia sa inseamna ca nu poti sa-l uiti si trebuie sa il cauti, sa-mi dai un msg pe prv sa-mi spui ceai mai facut, daca tziai gasit pe altcineva si l-ai putut uita >
La 19 ani ar trebui sa ai si tu un pic de minte dc ai atat cred ca trebuie sa consulti un medic psiholog cum poti sa spui ca ti la o persoana pe care nici nu ai vazut-o nu ai avut absolut nimic decat o mica conversatie pe un amarat de mess...traieste realitatea nu pe calculator VIRTUAL cred ca ai o problema cu capusoru sincer intreaba si tu parintii tai dc e normal asa ceva si apoi alte persoane ai grija de tine si mai lasa messul traieste viata reala cum o traieste si respectivu baiat care face misto de tine pe mess
Eu nu rad.chiar ai o poveste trista! dar nu stiu ce sfat sa iti dau, am doar 11 ani. dar cred ca ar trebui sa iti faci viata frumoasa, adica prin asta spun ca sa iti faci un prieten(daca nu ai), sa pleci in vacante pri lume si tot felul de lucruri amuzante. daca nu ai bani de vacante du-te intr-un parc de distractie.sigur o sa te amuzi! si..."insanatosire grabnica!"
Hmm nu stiu daca s-a speriat de poza mea pentru ca daca era asa si eram asa urata cum crezi u nu cred ca mai aveam alte cereri de prietenie ca sa zic asa pe care le-am refuzat(nu vreau sa ma laud sau ceva de genul am zis doar ca ex) pentru ca eu doar pe el il vreau . sau poate o fi o obsesie :-s din cauza faptului ca nu il pot avea nu stiu. poate nici nu stie ca il plac... oricum mersi mult de sfaturi va pup
RRSecularHumanist întreabă: