| Diana_7028 a întrebat:

Sper sa ma ajutati si pe minewinking :deci in feb anul trecut pe 27 pe cand eram a 6 am vb cu un coleg pe mess, despre care stiam demult ca ii placea de mine adica lui ii place de mine de mult din clasele mici dar el era cam uratel atunci si mie imi placea de alt baiat deci am vb cu el si eu in perioada aia nu stiutiu cum m.am indragostit de el si m. a intrebare daca imi place de el? si eu i.am zis ca da:X si el a zis ca si lui de mine mult! si am mai vb si dupa m. a intrebare dk vr sa fiu cu el si am fost imp 5 luni da de abia dupa 3 luni ne.am :* pentru ca el e f timid app la scl vb doar in ore prin semne, biletele, in soapta pentru ca el era f timidd asa si dupa ne.am despartit! ei de atunci mie tot imi mai place de el.am ramas BF si acum recent nu de mult vb pe mess mult, la scl se muta cu mine in banca ne atingem,, intentionat". imi spune texte de genu' ca lui. p lui. ii place de mine happyhee hee. sa nu mai spun ca aproape in fiecare seara vb la telefon pana tarziu despre cum era inainte cand eram impreuna.:X ahh si eu inca tin la el si mai multe pers mi.au zis ca si el ma mai love struck si cand l.am intrebat s. a inrosit si nu a spus nimic si a zambit discret adica ca si cum ar fi adv ce mi.au spus alti. da nu stiu ce sa cred? ma mai place? pllzz help me:X dau funda':!

3 răspunsuri:
| BeYourOwnMaster a răspuns:

Eu nici nu as mai intreba, adica, ti-a dat atatea indicii, tia si zis, e clar nu? Va iubiti, nu dati totul la oparte asa doar din cauza unor chestii pe care nici voi nu le intelegeti.

| valyalexia a răspuns:

Sigur ca te place dat timiditatea nu poti scapa de ea as de usor si daca tu esti mai indrazneata insista daca tii la el si sarutal mergeti prin parc in afara orelor.succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sigura ca te iubeste sau cel putin te place.