Buna Anny .
Impresionanta povestea ta. Eu zic sa te gandesti bine la ceea ce simti. Inima iti va spune singura ce trebuie sa faci. Gandeste-te ce simti pentru fiecare si inima ta va alege. Sunt sigura ca o sa alegi ceea ce e corect. Daca intr-adevar esti fericita cu actualul, incearca sa nu te mai gandesti la "A". Si il vei uita incetul cu incetul. Fundaa ?
...iti sugerez sa il uitit pe fostul, poate avand si el o prietena noua, si daca esti fericita cu actualul lasa-l pe cel vechi.Gandeste pozitiv. Avem nevoie de viitor nu de trecut.
Eu zic sa ramai cu actualul. daca el te face fericita si simti ca te iubeste nu ai de ce sa te desparti de el. Inteleg ca poate iti este dor de fostul dar trebuie sa mergi inainte si sa uiti de trecut. in + el (A) s-ar putea sa te respinga deoarece poate si-a facut alta prietena oricum baietii trec mai usor peste o despartire asa ca gandeste-te la prezent si viitor, insa pastreaza doar amintirile frumoase din trecut si atat. Sper sa intelegi ce am scris eu aici si sper ca te-am ajutat. pa!
Pai nu ar fi frumos din partea ta sa-ti parasesti prietenul actual pentru A.
Deoarece el poate te iubeste daca zici ca esti fericita, iar A n`ai de unde sa stii ce mai simte pentru tine.
Crede`ma ca baietii trec mult mai usor peste o relatie si exista riscul ca daca vrei sa te impaci cu A, el sa-ti intoarca spatele. Pentru ca din moment ce tu l`ai parasit, l`ai ranit in orgoliu si incearca sa se razbune.
Ai zis ca nu-l placi asa tare...Atunci uita, treci peste, cu timpu` va trece amintirea lui si fa`l fericit pe cel de langa tine.
Ai grija cum procedezi. Pup. :*
Multumesc mult pentru tot. Toate si toti aveti vot ...insa este mult mai complicat decat pare.A inca ma IUBESTE si nu a trecut peste despartire si imi trimite mesaje de genuorian(actualul) se poarta mai frumos decat m-am purtat eu? Este mai glumet, inteligent etc? Si nu pot sai raspund decat :Nu este vorba de asta...nu mai stiu ce sa ii spun sa ma lase deoarece nu reau sa il ranesc deoarece inca il mai iubesc chiar daca mai putin decat pe dorian.
Buna:* anny mai intai trebuie sa te haotarasti cu cine vreai sa ramai intreabati inima.
apoy daca tu spui ca nu iti mai place de A asa de mult incearca sa il uiti oricum acum esti cu altul nu incerca sa ranesti 2 suflete ca laurma nu vei mai avea pe nici unul dintre ei... sper ca te-am ajutat si succes...pup
Eu iti sugerez sa ramai cu prietenul care te face fericita. daca vei fi cu "A "iti va lipsi cu siguranta "B" si tot asa... important e ca cel de langa tine sa te iubeasca sa te respecte sa te faca sa te simti iubita. daca"A" nu iti oferea acest lucru inainte de ce te ai intoarce la el si in plus daca tinea la tine avea grija sa te caute si sa refaca relatia inainte de a fi cu actualul tau prieten. nu poti sa ii frangi inima cuiva care incearca sa te faca fericita pentru ca iti lipseste ceva din fosta relatie. iti dai seama ca toti baietii sunt diferiti in felul lor si ca fiecare are ceva atractiv
d3nys5678 întreabă: