anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!happySper sa ma puteti ajuta cu un sfathappy
Deci...imi place de un baiat care e in clasa cu mine.Nu pot sa zic ca imi place enorm de el, dar il simpatizez.Si na nu vorbim noi asa multe dar el mereu e pe langa mine si ma mai ia dupa cap, ma prinde de mana si din astea.Problema e ca genu ala de bad boy, iar eu mai timida
Si imi zice intr-o zi ca daca il vad prin oras sa nu stau pe langa el daca nu vreau sa ma trezesc cu limba in gat:O...nici nu stiu cum sa o iau.
Sa zic ca e bine, ca nu ar fi zis asa daca nu ma placea totusi putin sau ca ma ia la misto si mai bine sa o las baltaoh go onthinking
Sunt confuza:-s Sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Sabyynna a răspuns:

Mereu e greu sa iti dai seama daca unui bad boy ii place de tine sau te ia la misto. Incearca sa vorbesti cu el si sa ii faci cate un compliment(nu prea mare ca i se urca la cap) si vezi cum reactioneaza. Daca se comporta si el din ce in ce mai frumos cu tine inseamna ca te place, dar daca il vezi doar fericit, fara sa aiba reactii deosebite fata de tine, e posibil sa te ia la misto. Nu stiu ce sa iti zic. Eu am crezut ca unui astfel de baiat ii place de mine, pentru ca de fiecare data cand eram doar noi doi se uita insistent la mine si imi zicea ca ce n-ar face sa-l las o singura data sa ma sarute, ca dupa o sa vreau eu nu o sa mai trebuiasca sa imi zica el.Si eu l-am crezut si mai tarziu am aflat ca a facut doar mistocrying. Deci ai grija: sa nu se termine cu lacrimi pentru tine.

2 răspunsuri:
| LadyGA a răspuns:

Emmyk, nu te ia la misto! face asta cu toate fetele din clasa? tu nu ai pomenit de asa ceva. tu esti timida, de asta ai impresia ca el face misto... tipul incearca sa iti atraga atentia si se pare ca te place. incearca sa vb cu el, da te mai mult pe langa el, vezi ce e de capul lui si daca lucrurile decurg la fel, te poti gandi si la o relatie! baftaaaa!

| Cosmina_1720 a răspuns:

Sper sa te placa si sa nu te ia la misto.el incearca sa te faca sa nu mai fi asa de timida.fi unpic mai sarioate si mai rea. date p langa el.fa glume. poate iese ceva.succes!