Uite ce cred eu! cred ca tine la actuala dar nici pe tine nu te poate uita! dar nu se poate hotara cu, care dintre voi 2 sa ramana, daca nu sunt prea indiscreta din ce motiv v-ati despartit?(ma intereseza sa stiu daca a fost vina lui? a ta? sau de comun acord?)daca a fost vina ta (sa zicem)i-o fii teama sa nu ii mai gresesti inca o data.incearca sa fii tare si cand prinzi ocazia abordeaza-l si spune-i direct ce simti! daca te va mai cauta apoi, inseamna ca este menit sa va continuati relatia sau mai bine si cel mai sanatos sa o luati de la inceput, daca nu te va mai cauta sau o va face ca si pana acum ...inseamna ca se amageste si el si o face si cu tine.TE SFATUIESC sa o iei usor,gandeste-te intai la tine, nu are rost sa te lasi manipulata, meriti mai mult si iti garantez ca va exista cineva si pentru tine sa te iubeasca SINCER!
Te amana. in caz de se desparte la aia sa aiba la cine sa se intoarca. incearca sa fii mai indiferenta cu el, sa nu-i arati ca mai exista sentimente. stiu ca este greu, dar abtine-te in prezenta lui. Probabil se va desparti de aia si se va intoarce la tine daca il va afecta indiferenta ta si inca mai tine la tine. Nu te mai saruta cu el cat timp nu este cu tine. Iti plac e sa fii roata de rezerva?
succes