| Dul a întrebat:

Bună, sper să nu vă plictisesc cu povestea mea. dar am nevoie de ajutor şi de câteva sfaturi. Am fost cu un băiat timp de 2 ani, despărţirea a avut loc acum 2 luni. După ce ne-am despărţit nu a durat mult şi s-a combinat cu alta care pretinde că o iubeşte. Am vorbit cu el şi l-am întrebat dacă m-a uitat, dacă ma mai iubeşte. Si mi-a spus că nu are cum să uite 2 ani de zile şi normal că mă mai iubeşte. Spunându-mi astea mă amăgeşte. Îmi spune chestiile astea, iar apoi îmi spune că o iubeşte şi pe asta cu care este el acum. L-am întrebat cu cine rămâne cu mine sau cu ea? Ei bine mă amână şi îmi spune că se mai gândeşte. Acum 2 saptămâni m-a sunat şi dormea cea mai bună prietena a mea la mine. Şi am vorbit ce am vorbit şi mi-a spus să ies la geam. ( Stau la parter ) Şi la un moment dat mi-a spus " Pupă-mă pe obraz că numai pot să stau trebuie să plec ". Ora era 2:00 noaptea. Când am dat să îl pup pe obraz ne-am sărutat şi deşi îl iubeam foarte mult acum îl iubesc şi mai mult. Nuştiu ce să fac. M-am săturat să ma amâne. Nu pot renunţa aşa de uşor la fericire. Chiar dacă ştiu toata lumea îmi zice că roata se întoarce. Îl iubesc foarte mult nuştiu dacă mă înţelegeţi nuştiu voi prin ce treceţi, dar am nevoie de un sfat. Vă rog mult! Fundă.

Răspuns Câştigător
| gabriella85 a răspuns:

Uite ce cred eu! cred ca tine la actuala dar nici pe tine nu te poate uita! dar nu se poate hotara cu, care dintre voi 2 sa ramana, daca nu sunt prea indiscreta din ce motiv v-ati despartit?(ma intereseza sa stiu daca a fost vina lui? a ta? sau de comun acord?)daca a fost vina ta (sa zicem)i-o fii teama sa nu ii mai gresesti inca o data.incearca sa fii tare si cand prinzi ocazia abordeaza-l si spune-i direct ce simti! daca te va mai cauta apoi, inseamna ca este menit sa va continuati relatia sau mai bine si cel mai sanatos sa o luati de la inceput, daca nu te va mai cauta sau o va face ca si pana acum ...inseamna ca se amageste si el si o face si cu tine.TE SFATUIESC sa o iei usor,gandeste-te intai la tine, nu are rost sa te lasi manipulata, meriti mai mult si iti garantez ca va exista cineva si pentru tine sa te iubeasca SINCER!

3 răspunsuri:
| Betty18 a răspuns:

Te amana. in caz de se desparte la aia sa aiba la cine sa se intoarca. incearca sa fii mai indiferenta cu el, sa nu-i arati ca mai exista sentimente. stiu ca este greu, dar abtine-te in prezenta lui. Probabil se va desparti de aia si se va intoarce la tine daca il va afecta indiferenta ta si inca mai tine la tine. Nu te mai saruta cu el cat timp nu este cu tine. Iti plac e sa fii roata de rezerva?

succes

| karlaa a răspuns:

Trayeazal cu indiferenta nu merita o iubeste pe aia da te vrea si pe tine

| IAMsterdam a răspuns:

Daca te iubeste, la tine se va intoarce orice ar fi!